VIDEO | Horoscopul zilei de 14 iulie 2022. „Taurii” au parte de evenimente deosebite în plan profesional

Publicat: 14/07/2022, 06:00
Actualizat: 14/07/2022, 10:25

Horoscopul zilei de 14 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Aspectul armonios care se formează astăzi între Mercur din zodia Rac și Uranus din zodia Taur vine să aducă schimburi de opinii constructive, deschidere spre tot ce este nou și cooperare în proiecte profesionale sau în relații.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Mercur, astrul care-ți guvernează casa comunicării, intră într-un aspect de sextil cu Uranus, guvernatorul casei proiectelor de viitor, așa că poți avea dialoguri privind planurile tale pe termen lung. S-ar putea să obții și o sumă de bani, să ți se returneze o datorie de către un prieten, să rezolvi o chestiune financiară care are legătură cu casa, un imobil, patrimoniul.

Horoscop zilnic Taur

Astăzi este o zi favorabilă discutării despre o colaborare sau proiect nou din sfera profesională. Sextilul care se formează între Mercur, guvernatorul casei financiare, cu Uranus, guvernatorul casei carierei, șefilor și persoanelor cu putere de decizie, va lucra în favoarea ta să-ți atingi un obiectiv, să semnezi un contract, să obții mai mulți bani în conturi.

Horoscop zilnic Gemeni

Contextul astral de astăzi anunță un aspect favorabil dintre Mercur, guvernatorul tău și al casei familiei, și Uranus, guvernatorul casei principiilor și convingerilor de viață, plasat în casa subconștientului. Posibil să ai niște revelații, să stai izolată și să găsești o soluție la o problemă mai veche, din trecut.

Horoscop zilnic Rac

Mercur în Rac lucrează în favoarea ta în toate formele de exprimare, comunicare și gândire, iar sextilul pe care îl formează astăzi cu Uranus din casa planurilor de viitor, ar putea să-ți aducă schimbări de plan, de țeluri. Poți avea idei originale care-ți pot mări veniturile. Ești deschis spre nou și spre tot ce vine spre tine din partea prietenilor sub formă de propunere, ofertă, colaborare.

Horoscop zilnic Leu

Mercur, planeta care-ți guvernează casa prietenilor face un aspect de sextil cu Uranus, planeta schimbărilor, plasată în casa carierei și relației cu șefii sau cu persoanele cu autoritate, așa că s-ar putea să afli informații sau vești surpriză legate de șefi sau schimbări, care vor avea loc la nivelul conducerii firmei unde lucrezi.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, dar și al casei carierei, intră într-un aspect de sextil cu Uranus, planeta schimbărilor, din sectorul asociat perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor și principiilor de viață. Așadar, contextul astral este favorabil unor schimburi de experiență profesională, să aprofundezi cunoștințe într-un domeniu de interes pentru tine. Posibil să ți se schimbe și viziunea asupra direcției profesionale.

Horoscop zilnic Balanță

Sextilul care se formează astăzi între Mercur din zodia Rac, respectiv din casa carierei, cu Uranus din zodia Taur, din sectorul transformărilor profunde, a intereselor financiare, este posibil să-ți aducă preluarea unor bugete la serviciu, să cooperezi într-un proiect  extraprofesional. Totodată, în planul intim, ești deschis unor experiențe noi.

Horoscop zilnic Scorpion

Astăzi se anunță o zi favorabilă comunicării și deschiderii către noi relații sau parteneriate profesionale. Responsabil de acest lucru este sextilul dintre Mercur, astrul comunicării, și Uranus plasat în casa relațiilor și mariajului. Din punct de vedere profesional ești pregătit să faci față unor schimbări și să găsești soluții la unele probleme apărute.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur, astrul comunicării, face astăzi un sextil cu Uranus, planeta schimbărilor, plasat în casa muncii. Registrul astral anunță dialoguri constructive cu colegii, rezolvarea unor probleme prin idei originale. Este momentul unor noi colaborări și proiecte, așa că sfatul astrelor este să bați fierul cât este cald și să nu ratezi niște oportunități.

Horoscop zilnic Capricorn

Contextul astral de astăzi în care Mercur, din casa relațiilor, intră într-un aspect favorabil cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa asociată iubirii, aventurilor romantice, distracției și petrecerii timpului în mod plăcut, ar putea să-ți aducă un partener dacă ești singur. Dacă faci parte deja dintr-un cuplu, vă puteți relansa relația sau să petreceți timp de calitate împreună.

Horoscop zilnic Vărsător

Dacă ți-ai facut planuri astăzi să pleci mai devreme de la birou, află că totul se poate da peste cap din cauza unor întâlniri sau ședințe programate de șefi pentru a vă anunța modificările care au loc în perioada următoare. Mercur intră într-un aspect armonios cu Uranus, guvernatorul tău, așa că vei coopera cu aspectele astrale și cu tot ce vine spre tine.

Horoscop zilnic Pești

Sextilul care se formează astăzi între Mercur, guvernatorul casei relațiilor, cu Uranus plasat în casa comunicării, poate aduce cooperare într-o chestiune relațională, dar și profesională cu partenerii și colaboratorii de afaceri. Ești mai deschis către nou și își dorești o schimbare în felul în care îți abordezi interlocutorii. Vei avea mult de câștigat dacă cooperezi cu contextul astral.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului