Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 mai 2022. „Leii” sunt conflictuali

Publicat: 15/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 15 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Săptămâna se încheie cu două aspecte majore pe care le face Soarele din Taur. Primul este un aspect pozitiv cu Neptun din Pești, care aduce inspirație și intuiție, iar al doilea este un aspect tensionat cu Saturn din Vărsător, care îndeamnă la schimbare și poate veni cu unele obstacole și întârzieri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ai tendința de a cheltui mai mult decât îți permite bugetul și, în plus, dacă te bazezi pe niște bani care trebuie să-ți intre în conturi, aceștia pot întârzia. Reorganizează-ți cheltuielile astfel încât să nu te confrunți cu limitări financiare.

Horoscop zilnic Taur

Nu este exclus să te simți mai obosit astăzi și să resimți niște frustrări interioare. Cel mai probabil au legătură cu viața personală, dar și cu cea profesională. Chiar dacă este duminică, niște responsabilități legate de carieră te pot stresa.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi ai un tonus mental scăzut și o stare de spirit deloc bună. Posibil să afli unele secrete sau să revină niște amintiri care să-ți schimbe complet buna dispoziție. Încearcă să te odihnești și să te relaxezi mai mult.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord cu un proiect sau cu un plan de viitor pe care ți l-ai făcut și din cauza asta să dezvolți niște temeri și să nu te simți în apele tele tale. Nu te baza prea mult pe prieteni.

Horoscop zilnic Leu

Se întrevăd conflicte în cuplu și s-ar putea să exagerezi cu atitudinea autoritara sau cu pretențiile pe care le ai de la ceilalți. Nici starea de spirit nu este una bună și te poți simți obosit așa că ar fi ideal să te odihnești și să-ți reîncarci bateriile.

Horoscop zilnic Fecioară

Vei reuși să îți duci la duci la bun sfârșit sarcinile și activitățile pe care ți le-ai propus pentru astăzi, însă ține cont că te vei obosi și suprasolicita. Apelează și la ajutorul celor din jur. În cuplu poți avea parte de conflicte din cauza viziunilor și credințelor diferite.

Horoscop zilnic Balanță

Este o zi bună să-ți petreci timpul cu copiii sau cu persoana iubită, însă încearcă să fii mai îngăduitor cu aceștia. Dacă te vei manifesta cu autoritate, s-ar putea să strici ziua. Încearcă să nu faci reproșuri celor dragi, mai ales pe teme mai vechi, care nu mai pot fi corectate.

Horoscop zilnic Scorpion

Este o zi destul de tensionată, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relația cu familia. Cel mai probabil viziunile, credințele și dorințele diferite stau la baza acestor neînțelegeri. Pe de altă parte, este posibil că părinții să aibă pretenții prea mari de la tine și asta să te deranjeze.

Horoscop zilnic Săgetător

Nu te simți în apele tale astăzi și s-ar putea să depui mai mult efort pentru a-ți desfășura activitățile planificate. Încearcă să te odihnești mai mult. Unii nativi se pot confrunta cu blocaje financiare din cauza cărora să nu poate face ceea ce își doresc.

Horoscop zilnic Capricorn

Ai grijă la tendința de a cheltui peste limita bugetului și, dacă ieși la cumpărături, încearcă să nu depășești lista cu priorități. Unii nativi pot scoate bani din buzunar pentru cei dragi. Evită speculațiile financiare pentru că nu vor veni cu câștiguri.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea ca astăzi să-ți ieși din fire mai ușor din cauza unor contexte ce țin de casă și familie. Cel mai probabil, planurile tale personale sunt date peste cap de activități casnice care nu mai pot fi amânate.

Horoscop zilnic Pești

Nu este exclus ca astăzi să-ți ajungă la urechi fel și fel de zvonuri și informații, însă ține cont că nu toate vor fi adevărate. Unele dialoguri îți pot provoca frustrări interioare și îți pot reactiva niște frici mai vechi și angoase.