VIDEO | Horoscopul zilei de 17 iunie 2022. „Peștii” au parte de frământări interioare

Publicat: 17/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 17 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna trece astăzi, dar și în weekend, zodia Vărsător, ipostază din care ne va stimula mental într-un mod original și nonconformist.

Azi va forma aspect de susținere cu Mercur, însă va începe să se resimtă și conjuncția cu Saturn. Vom avea idei revoluționare, însă nu va fi simplu să le punem în practică.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi vorbești mai mult decât de obicei și te implici în fel și fel de proiecte. S-ar putea ca niște planuri pe care ți le faci cu prietenii să se mai schimbe pe parcurs, însă cel mai probabil nu vei încheia săptămâna stând în casă.

Horoscop zilnic Taur

Ai mai multă grijă la tensiunile care pot să apară în discuțiile cu superiorii. De asemenea, ai grijă la imaginea profesională și la modul în care îți exerciți funcția. Nu este exclus să fii ținta unor critici și atacuri și de preferat ar fi să le abordezi cu diplomație.

Horoscop zilnic Gemeni

Mintea ta va funcționa cu motoarele turate la maxim și îți pot veni idei ingenioase, originale care se vor dovedi utile pentru a rezolva o situație, cel mai probabil personală, căreia până acum nu-i găseai soluții.

Horoscop zilnic Rac  

Nu ești prea bine dispus astăzi și, cel mai probabil, motivul este de natură financiară. Poți primi niște vești, poate legate de un credit, de un partaj, care nu-ți vor fi deloc pe plac. Dacă vrei să faci o investiție, s-ar putea să nu ai toate datele problemei la îndemână.

Horoscop zilnic Leu

Poți fi surprins de un dialog cu partenerul de viață sau de niște vești și informații pe care ți le oferă un colaborator sau un partener de afaceri. Deși contextul este tensionat, ai toate șansele să ajungi la o înțelegere cu cei din jurul tău.

Horoscop zilnic Fecioară

Se întrevede o zi destul de obositoare și agitată la locul de munca, însă îi vei face față. În ciuda randamentului scăzut și a stărilor oscilante, poți depune un efort mai mare pentru a se termina sarcinile în timp util.

Horoscop zilnic Balanță

Luna trece prin sectorul tău afectiv și îți poate aduce o mai mare nevoie de iubire. Dacă nu o vei primi, s-ar putea ca starea de spirit să fie una destul de proastă. Încearcă să te dedici acelor activități care îți plac.

Horoscop zilnic Scorpion

O situație care vizează locuința te poate enerva și scoate din zona de confort. Pot apărea unele defecțiuni în casă. Pe de altă parte, deși ai șanse să ajungi la o înțelegere cu familia, discuțiile cu cei dragi pot fi destul de tensionate.

Horoscop zilnic Săgetător

Tranzitul Lunii de astăzi te susține în comunicare, însă poți fi mult prea direct în dialog. Poți primi vești neașteptate sau poți avea parte de discuții care să te surprindă și să te scoată din starea de confort. S-ar putea să fii nevoit să iei o decizie pentru care nu ești pregătit.

Horoscop zilnic Capricorn

Poți avea parte de unele situații neprevăzute în plan financiar. Pe de o parte poate fi vorba de cheltuieli neplanificate, iar pe de altă parte poate fi vorba de câștiguri neașteptate. Cel mai probabil, este vorba de câștiguri care vin în urma muncii depuse.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna trece prin zodia ta și-ți oferă energie, idei revoluționare și practice. Este o zi bună să te dedici activităților în doi sau cu copiii. Dacă trebuie să iei niște decizii importante, oferă-ți timpul necesar de analiză.

Horoscop zilnic Pești

Nu este exclus să te simți mai obosit, cuprins de frământări și o stare de agitație interioară. Nivelul de solicitare nervoasă este mare și s-ar putea ca la bază să stea niște decizii pe care trebuie să le iei și pentru care nu te simți pregătit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu: "Eu stiu foarte bine ce s-a...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Musculițele care zboară în jurul fructelor nu sunt muște de fructe. Cum să scăpăm de...