Horoscopul zilei de 2 aprilie 2021. Săgetătorii pot începe o relație

Horoscopul zilei de 2 aprilie 2021. Săgetătorii pot începe o relație
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 02/04/2021, 06:19

Horoscopul zilei de 2 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect sextilul dintre planeta comunicării, Mercur, din zodia Pești și Pluto, planeta transformărilor interioare, din zodia Capricorn. Acest conte2t astrologic ne poate aduce o mare profunzime în gândire, dar și o mare curiozitate de a explora ceea ce auzim. Mintea noastră merge acum până în cele mai întunecate unghere și cormonește gândurile. Suntem mai curioși și ne susținem cu mai multă putere ideile, dar și negociem cu mai mult curaj.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 2 aprilie 2021

Dragoste

Te poți exprima mai bine astăzi în fața partenerului, poți să-i explici trăirile tale cele mai profunde și puteți ajunge la viziuni comune asupra vieții de cuplu. Și celor singuri li se așează în minte multe concepții despre iubire sau despre o traumă sentimentală, o pierdere din trecut.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să o dedici studiului, să explorezi noi domenii și să cauți cele mai profunde răspunsuri la dilemele cu care te confrunți.

Sănătate

S-ar putea ca după mult timp astăzi să te poți odihni mai bine. Mintea ta funcționează intens și poți ajunge în profunzimea gândurilor, a amintirilor și poți transforma ceea ce te doare sau te sperie.

Horoscop zilnic Taur – 2 aprilie 2021

Dragoste

Mercur îți guvernează iubirea, iar Pluto sectorul relațiilor, deci nu este exclus ca astăzi să ia naștere o pasiune sau să te apropii într-un mod mai diferit de cineva din anturaj. Și în cuplu pot trăi mai intens momentele alături de partener. Pe de altă parte, este o zi favorabilă pentru ca nativii să se elibereze de o obsesie, o pasiune sentimentală toxică.

Carieră și bani

Ascultă ceea ce-ți spun ceilalți, fie că sunt prieteni, fie asociați pentru că poți avea parte de adevărate revelații care te vor pune în mișcare. Poți găsi soluții bune la proiectele tale sau pentru a-ți pune în practică planurile de viitor.

Sănătate

Vei reuși să-ți înțelegi mai bine stările de interiorizare și necesitatea de a te retrage din tumultul vieții cotidine. Ai ocazia să scapi de niște dependențe și vicii, dacă într-adevăr îți dorești.

Horoscop zilnic Gemeni – 2 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să pui niște lucruri la punct în viața de cuplu. Nevoia de a te lămuri cu partenerul este mare și vezi reuși să ajungeți la viziuni comune.

Carieră și bani

Nu te vei da înapoi de la negocierile profesionale și dialogurile cu superiorii se vor dovedi adevărate mine de aur. Poți obține ceea ce-ți dorești în carieră, dacă știi să pui problema, o manipulare diplomatică a intereselor tale este tot ceea ce ai nevoie.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Este, însă, posibil să fii mai energic ca de obicei.

Horoscop zilnic Rac – 2 aprilie 2021

Dragoste

Mercur face aspecte cu Pluto care se află chiar în sectorul relațiilor tale. Profită de context și stai de vorbă cu partenerul de viață. Aveți șanse mari să ajungeți la un numitor comun, la aceleași crezuri și convingeri și astfel să vă faceți planuri pentru viitor.

Carieră și bani

Luna traversează astăzi sectorul muncii tale și face aspecte de susținere cu planetele din casa carierei. Muncești cu spor, cu energie și plăcere și asta va fi remarcată de superiori care te pot propune pentru o avansare.

Sănătate

Luna este guvernatoarea ta, iar acest tranzit prin casa sănătății te stimulează să fii mai atent la starea de sănătate. Ascultă ce spune organismul, astfel încât să-i oferi ce are nevoie.

Horoscop zilnic Leu – 2 aprilie 2021

Dragoste

Luna tranzitează Săgetătorul astăzi, adică întocmai sectorul iubirii tale, iar aspectele benefice pe care le face sugerează un mare interes pentru latura sentimentală. Iubești cu pasiune, îți arăți afecțiunea și asta te poate ajuta și să cucerești, dar și să te apropii de partener, dacă ai deja o relație.

Carieră și bani

Poți avea parte de dialoguri și negocieri pe teme ce vizează bunurile materiale, creditele, litigiile. Nu ești dispus să lași de la tine și te menții ferm pe poziții dacă-ți cunoști drepturile și trebuie să obții ceva.

Sănătate

Este o zi favorabilă să discuți despre niște frici, angoase, dependențe pentru că vei observa că simpla lor conștientizare te ajută să le vindeci.

Horoscop zilnic Fecioară – 2 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este chiar guvernatorul tău iar aspectul de mai sus aduce beneficii vieții tale sentimentale. Profită și poartă un dialog sincer și deschis cu partenerul de viață pentru că ai șanse nu doar de a ajunge la o înțelegere sau împăcare, ci și șanse de a te reconecta spiritual și emoțional cu acesta.

Carieră și bani

Este o zi destul de promițătoare în ceea ce privește sectorul profesional. Te poți afirma cu curaj și poți fi mai motivat ca niciodată să obții niște beneficii, cel mai probabil materiale, dar pot fi și de imagine sau de altă categorie. Ai susținere din partea colaboratorilor.

Sănătate

Te bucuri de forță interioară, putere de regenerare și mintea ta își este cel mai bun aliat. Gândește doar pozitiv astăzi.

Horoscop zilnic Balanță – 2 aprilie 2021

Dragoste

Te bucuri de o cpmunicare excepțională cu partenerul de viață. Vă puteți împăca, puteți clarifica situații și vă puteți bucura de momente în doi care aduc beneficii relației voastre.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă discuțiilor profesionale. Poți obține o promisiune despre o nouă colaborare. Ascultă și sfaturile colegilor, dar și intuiția ta profesională.

Sănătate

Vin vești bune legate de sănătate, mai ales dacă aștepți rezultatul unor analize. Discuțiile de azi de repun pe picioare și-ți redau speranța și încrederea.

Horoscop zilnic Scorpion – 2 aprilie 2021

Dragoste

Mercur se află în sectorul iubirii tale, iar Pluto este guvernatorul tău, prin urmare un dialog purtat astăzi cu persoana iubită poate să te ajute să înțelegi unele lucruri despre dragoste. Poți avea adevărate revelații sentimentale pe care să le trăiești intens.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă discuțiilor pe teme financiare, fie că este vorba de salarizare, de un comision, un bonus. Poate obții aprobarea unui credit sau alte beneficii materiale care contribuie la îmbunătățirea veniturilor.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 2 aprilie 2021

Dragoste

Luna traversează și astăzi zodia ta și prin aspectele pe care le face cu planetele din sectorul iubirii și cu cele din sectorul relațiilor, nu te poți aștepta decât la distracție, pasiune și aventură. De la flirturi și noi începuturi pentru cei singuri și până la revitalizarea vieții intime a cuplului, pentru cei care au partener.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru a pune la punct detalii cu colaboratorii și asociații, pentru a lega relații profesionale avantajoase.

Sănătate

Cu Luna în zodia ta și în aspecte de susținere te bucuri de energie, vitalitate și poftă de viață. În plus, astăzi și starea emoțională ți se îmbunătățește și dai dovadă de multă forță interioară.

Horoscop zilnic Capricorn – 2 aprilie 2021

Dragoste

Felul în care comunici astăzi te face de-a dreptul magnetic și ceilalți nu-ți pot refuza nimic. Profită și obține ceea ce-ți dorești de la cei dragi, dar nu deveni manipulator.

Carieră și bani

Te bucuri de o mare putere de convingere grație sextilului dintre Mercur și Pluto, așa că dacă ai de negociat un contract astăzi sau pur și simplu de purtat o discuție în urma căreia vrei să obții ceva, fii sigur că vei reuși.

Sănătate

S-ar putea să treci printr-o ușoară stare de interiorizare, însă poate fi vorba și de oboseală acumulată.

Horoscop zilnic Vărsător – 2 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă să te întâlnești cu prietenii, să glumiți, să faceți planuri de viitor și nu este exclus să cunoști noi persoane cu care să empatizezi imediat. Este o zi foarte bună pentru discuții în cuplu și reapropiere de partener.

Carieră și bani

Dai dovadă de tact și ai curajul necesar pentru a-ți cere niște drepturi financiare care ți se cuvin. Îți estimezi foarte corect valoarea personală și nu accepți compromisuri.

Sănătate

Te bucuri de recăpătarea încrederii în tine și stima de sine va crește, aspecte care-ți aduc și o stare de spirit pe măsură.

Horoscop zilnic Pești – 2 aprilie 2021

Dragoste

Aspectul pe care Mercur din zodia ta îl face astăzi cu Pluto îți poate aduce revelații, conștientizări, deja-vu-uri. Este o zi în care poți coborî până la cele mai ascunse gânduri ale tale și poți sta de vorbă cu tine în cel mai sincer mod cu putință.

Carieră și bani

Faptul că ești profund în gândire, te face și foarte dificil în comunicarea cu cei cu care nu ești pe aceeași lungime de undă. Astăzi poți intra în conflicte cu superiorii pentru că nu te simți apreciat la adevărata valoare. Vei vrea să-ți crești veniturile și vei face pași în direcția asta.

Sănătate

Orice ar fi, astăzi ascultă-ți intuiția pentru că poți primi răspunsuri neașteptate și care vor elucida multe aspecte din vața ta. Poți să-ți conștientizezi niște frici.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Astronomii au detectat un semnal ciudat de la o galaxie din apropiere