VIDEO | Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2022: Soarele intră în zodia Vărsător

Publicat: 20/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele va tranzita începând de astăzi zodia Vărsător până pe data de 18 februarie. În toată această perioadă crește dorința de libertate și independență. Suntem mai deschiși către tot ce este nou, către tehnologie și ne conturăm noi planuri de viitor. Vom avea parte și de revizuirea unor proiecte și relații, dar și de limitări aduse de întâlnirile Soarelui cu Mercur retrograd în Vărsător și cu Saturn, aflat și el aici.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Tranzitul Soarelui te susține să-ți lărgești anturajul, să cunoști noi persoane care să te ajute în demersurile tale, în proiectele pe care le ai. Din partea prietenilor poți avea parte atât de sprijin, cât și de dezamăgiri și surprize neașteptate. Viața socială se reactivează și totodată și dorința de a-ți asigura un viitor stabil.

Horoscop zilnic Taur

În tranzitul său prin Vărsător, Soarele îți activează sectorul carierei și implicit și ambițiile tale profesionale vor fi mult mai mari. Vei dori să te afirmi, să ieși în evidență, să faci progrese profesională, însă va trebui să muncești pe măsură și să ai răbdare. Poți dezvolta strategii solide de atingere a unor obiective și nu este exclus să faci și niște schimbări profesionale importante.

Horoscop zilnic Gemeni

Soarele din Vărsător te poate pune în fața unor experiențe de viață care să-ți schimbe principiile și convingerile. Ai ocazia să vezi ceea ce se petrece în jurul tău cu alți ochi și să faci pași spre evoluție. Pentru unii nativi poate fi o perioadă de studiu, în care să dea examene importante, în timp ce pentru alții poate fi momentul să plece într-o călătorie.

Horoscop zilnic Rac

Acest tranzit te susține dacă ai de recuperat sume de bani sau te poate ajuta să rezolvi situații financiare, inclusiv care vizează instituțiile statului. Poți să primești sprijin de la partener sau să obții avantaje materiale de la alții. Dacă s-a așternut monotonia în cuplu, poți profita pentru a reenergiza viața intimă.

Horoscop zilnic Leu

Soarele va tranzita sectorul relațiilor tale și s-ar putea ca dincolo de lumina care se aprinde în cuplu, să apară și tensiuni cu partenerul. Pot apărea chiar și despărțiri bruște, iar în relațiile cu cei cu care lucrezi pot interveni certuri. S-ar putea să fie necesar să faci unele compromisuri și să mai renunți la orgoliu în negocieri.

Horoscop zilnic Fecioară

Profită de tranzitul Soarelui prin Vărsător pentru a-ți crește randamentul la locul de muncă. Vei avea mai multă energie ca de obicei, însă nu o folosi pentru a te epuiza, ci pentru a avea grijă de tine și de sănătatea ta. Este un răstimp bun să faci schimbările dorite în legătură cu stilul de viață. Poți avea parte de unele situații profesionale neașteptate.

Horoscop zilnic Balanță

Soarele va activa sectorul iuibirii și te va stimula să-ți energizezi viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Este o perioadă în care devii mai cuceritor, mai dornic de flirt și de oferit iubire. Bucură-te mai mult de viață și redescoperă-ți pasiunile, hobby-urile. Unii nativi pot pune în mișcare un proiect creativ.

Horoscop zilnic Scorpion

Te vei bucura de energie și determinare din partea Soarelui în activitățile casnice, ai ales dacă vrei să redecorezi sau renovezi și reorganizezi locuința. Dacă ai avut parte de certuri în familie, acum ai șansa să te împaci cu cei dragi și să rezolvi acele neînțelegeri mai vechi care ți-au răscolit universul interior.

Horoscop zilnic Săgetător

Tranzitul Soarelui prin Vărsător te susține în zona de comunicare. Poți avea parte de discuții interesante, poți primi sfaturi și informații importante și poți câștiga într-o negociere. Nu este exclus să fii luat prin surprindere de vești sau discuții purtate acum. Ai grijă să nu devii prea încăpățânat și rigid în raționament și să nu accepți opiniile altora.

Horoscop zilnic Capricorn

Deși Soarele trece prin sectorul tău financiar și în mod normal ar aduce șanse de câștig, de data aceasta poate aduce și cheltuieli neprevăzute. S-ar putea ca ambițiile tale de creștere a veniturilo să fie foarte mari în această perioadă. Unii nativi își pot valorifica talentele, iar alții economiile. Nu este însă momentul să riște prea mult.

Horoscop zilnic Vărsător

Ești vedeta acestui tranzit și ai toate motivele să te bucuri de acest ingres, dat fiind că Soarele îți va aduce energie și spor. Crește motivația de a te apropia de anumite obiective pe care le ai, însă nu uita să te preocupi și de îmbunătățirea stilului de viață și sănătății. Ai grijă să nu devii prea autoritar în relațiile cu ceilalți.

Horoscop zilnic Pești

Tranzitul Soarelui prin Vărsător îți pune în lumină niște probleme de sănătate mai vechi sau cronice pentru a te responsabiliza. Este o perioadă în care și trecutul poate reveni în viața ta sub diverse forme. Atenție la vicii și stări anxioase. S-ar putea ca unii nativi să aibă nevoie mai mult de singurătate și să se retragă din agitația cotidiană.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață