VIDEO | Horoscopul zilei de 23 aprilie 2022. „Taurii” au idei fixe și sunt certăreți

Publicat: 23/04/2022, 06:00
Actualizat: 23/04/2022, 19:15

Horoscopul zilei de 23 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În Sâmbăta Mare se formează un careu între Mercur din Taur și Saturn din Vărsător, aspect care se va resimți și mâine și ne aduce rigiditate în gândire.

Acest context ne poate stimula la o adevărată revoltă între tradițional și nonconformism și vom deveni conflictuali cu cei din jur.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ai grijă la cum îți administrezi bani și la ce cheltuieli faci. Evită să faci cumpărături online. Posibile neînțelegeri cu prietenii dacă aștepți returnarea unei datorii și nici alte blocaje financiare nu sunt excluse.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să te simți neînțeles de partener și să intervină în cuplu o distanțare. Conflictele cu figurile autoritare din viața ta pot fi la ordinea zilei și ar trebui să apelezi la îngăduință și toleranță, dat fiind că Paștele bate la ușă.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi nu ai încredere în tine și din cauza asta poți deveni foarte sensibil la criticile altora. Nu crede toate informațiile care-ți ajung la urechi. În schimb ține cont că unele secrete pot ieși acum la suprafață. S-ar putea ca oboseala acumulată în timpul săptămânii să-și facă simțită prezența.

Horoscop zilnic Rac

Dacă te bazai pe prieteni sau pe banii veniți de la aceștia, pe returnarea unei datorii, s-ar putea ca planurile să ți se dea peste cap. Posibil ca și în cuplu să apară tensiuni din cauza cheltuielilor sau poate ies la suprafață unele suspiciuni și secrete.

Horoscop zilnic Leu

Deși se apropie Paștele, azi ai parte de o zi dificilă în relațiile cu cei care reprezintă o autoritate în viața ta. În cuplu pot apărea tensiuni cu partenerul de viață și s-ar putea să nu accepți alt punct de vedere decât al tău.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi vei da dovadă de multă inflexibilitate în gândire, de viziuni rigide și nu accepți și alte păreri. Poți intra ușor în conflicte de opinie și dacă vei continua cu această atitudine vei reuși să-ți strici Paștele.

Horoscop zilnic Balanță

Ai face bine să nu dezgroapi trecutul pentru că poți scoate la iveală frici și angoase. Posibil ca spiritul sărbătorilor de Paște să îți aducă rememorări, amintiri și trăiri mai intense. În cuplu iau naștere tensiuni plecând de la gelozii și suspiciuni.

Horoscop zilnic Scorpion

Contextul astrologic te poate pune în fața unor unor conflicte, atât cu familia, cât și cu partenerul de viață. te poți simți încolțit, criticat și ți se fac reproșuri la care riposta cu vehemență. Caută pacea și armonia în aceste zile și te vei bucura de spiritul sărbătorilor fără stres.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea să fii agitat și stresat de faptul că nu ți-ai terminat treaba și Paștele bate la usă. Cel mai probabil nu te poți relaxa așa cum ți-ai fi dorit din cauza grijilor. Grijă la dialog. Poți transmite mesaje grelite sau întârziate. Ești destul de morocănos și deloc deschis comunicării.

Horoscop zilnic Capricorn

Poți avea parte de neînțelegeri cu copiii, din cauza cerințelor prera mari ale acestora. În plus, te poți simți neînțeles și neapreciat de persoana iubită, iar comunicarea va fi greoaie. Nu este exclus ca relațiile aflate la început să se încheie acum sau cel puțin să intervină ideea de pauză.

Horoscop zilnic Vărsător

Dacă te întâlnești cu familia zilele acestea, nu te implica în discuții în contradictoriu și lasă de la tine, chiar dacă vezi lucrurile diferit. Luna trece prin zodia ta și-ți aduce inspirația de moment de care ai nevoie pentru a face față provocărilor.

Horoscop zilnic Pești

Tu ai tendința de a reprima ceea ce vrei să zici și din cauza asta poți acumula frustrări interioare. În cuplu sunt posibile tensiuni din cauza unor secrete aflate. Starea generală este de agitație interioară, de neliniște și îți va lipsi capacitatea de concentrare, așa că ai grijă la deplasări.