VIDEO | Horoscopul zilei de 24 aprilie 2022. „Scorpionii” își declară sentimentele

Publicat: 24/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Deși contextul astrologic este tensionat încă de ieri, iată că ziua de Paște vine cu un aspect foarte plăcut. Este vorba despre un sextil între Mercur din Taur și Neptun din Pești, semn că armonia are șanse să se instaleze.

Acest context astrologic susține iertarea, armonia și ne aduce îngăduință, stimulându-ne totodată și intuiția, imaginație și inspirația.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Poți fi destul de generos astăzi și poți cheltui pentru bunăstarea și confortul celor dragi, dar și pentru poftele tale. Pe de altă parte, poți avea parte de discuții financiare sau discuții în care ți se dau sfaturi bune despre cum să facă bani din talentele tale.

Horoscop zilnic Taur

Mercur este în zodia ta, așa că te bucuri de o comunicare empatică și de armonie în relațiile cu cei din jur. Ai parte de revederi cu prietenii și discuții plăcute. În plus, vorbele tale acționează ca un pansament și primești aprecieri și recunoaștere din partea celor dragi.

Horoscop zilnic Gemeni

Deși Mercur te guvernează, poziția lui nu este cea mai plăcută, așa că poate scoate la suprafață secrete și îți poate aduce revelații importante. Totuși, ești tolerant și preferi să te faci că nu vezi realitatea pentru a nu-ți strica Paștele.

Horoscop zilnic Rac

Contextul astrologic îți aduce trăiri intense din punct de vedere spiritual. Ierți mai ușor, ești empatic cu cei dragi și ești o companie minunată. S-ar putea să ai parte și de întâlniri plăcute cu prieteni pe care nu i-am mai văzut de multă vreme.

Horoscop zilnic Leu

Mercur este într-un sector de autoritate, așa că ziua de Paște vine cu o atenționare. Pentru a evita conflictele cu cei mai în vârstă sau cu figurile autoritare din viața ta, ar trebui să fii sincer și deschis, dar mai ales blând și îngăduitor.

Horoscop zilnic Fecioară

Tu te bucuri de o zi de Paște pe placul tău. Te înțelegi perfect cu cei cu care intri în contact, ești sociabil și te faci plăcut grație înțelepciunii de care dai dovadă. În cuplu ajungi la aceleași viziuni și convingeri cu partenerul fără multe compromisuri.

Horoscop zilnic Balanță

Încearcă să-ți conservi rezervele de energie și nu te strădui să le faci tuturor pe plac. S-ar putea să te simți obosit, deși te bucuri de sprijinul celor din jur în activitățile întreprinse. Cu toate că ai senzația de singurătate, vei vedea că, de fapt, vei fi protejat și răsfățat.

Horoscop zilnic Scorpion

Poți profita de această zi de Paște pentru a face o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie sau pur și simplu pentru a ierta pe cineva. Ai parte de toată susținerea astrelor în zona afectivă și te bucuri de o creativitate care-i impresionează pe cei din jur.

Horoscop zilnic Săgetător

Reușești să ajungi la o înțelegere cu familia, poate la un compromis, mai ales dacă este vorba de un bun patrimonial. Oricum, față de zilele trecute, te bucuri de mai multă armonie în cămin, așa că poți aborda și subiecte mai delicate cu cei dragi.

Horoscop zilnic Capricorn

Mercur din sectorul tău afectiv te susține să te exprimi, să-ți recunoști sentimentele și chiar să faci o declarație de dragoste, deși nu-ți stă în fire. Este o zi bună să rememorezi amintiri și să te bucuri de creativitate, de inspirație și de dialoguri calde.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea să porți niște discuții cu familia care au legătură cu banii, cu bugetul comun sau bunurile materiale. Totodată, poți să fii mai generos și să faci unele cadouri practice care să impresioneze pe cei dragi.

Horoscop zilnic Pești

Ești foarte mult susținut de acest context astrologic să îți exprimi stările interioare și să vorbești despre tine, despre ceea ce simți. Comunicarea este atuul tău astăzi și vorbele tale calde ajung direct la sufletul celorlalți, așa că aprecierile nu lipsesc. În cuplu te bucuri de armonie.