Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 mai 2021. „Racii” pot deveni geloși

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 mai 2021. „Racii” pot deveni geloși
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 25/05/2021, 01:21
Actualizat: 25/05/2021, 01:21

Horoscopul zilei de 25 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Scorpion, poziție din care ne oferă multă profunzime emoțională, dar și capacitate de regenerare și o doză mare de intuiție.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 25 mai 2021

Dragoste

Este o zi foarte pasională în cuplu, iar dacă ești singur s-ar putea să prinzi elan și să ieși la cucerit, mai ales că șarmul nu-ți lipsește.

Carieră și bani

Nu este exclus ca astăzi să ai parte de unele neplăceri financiare care vizează bunurile materiale, asigurările, taxele, impozitele, creditele.

Sănătate

S-ar putea să-ți treacă deseori prin minte gânduri negativiste, temeri, mai ales de natură financiară, frica de a pierde ceva sau pe cineva.

Horoscop zilnic Taur – 25 mai 2021

Dragoste

Luna tranzitează astăzi sectorul relațiilor tale, însă te poate supune unor tensiuni în cuplu. Poți primi reproșuri și acuze din partea partenerului, chiar nefondate.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la colegi, colaboratori și parteneri de afaceri pentru că s-ar putea să încerce să te manipuleze. Nu îți acorda toată încrederea și nu te lăsa dus cu vorba.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește. Îți revii după zilele anterioare, însă nu face excese.

Horoscop zilnic Gemeni – 25 mai 2021

Dragoste

Starea emoțională nu este chiar dintre cele mai bune și poți avea tendința de a fi nesigur pe tine, de a te îngrijora fără motiv și chiar de a te autocritica. S-ar putea să ai regrete din trecut, să te copleșească nostalgia.

Carieră și bani

Totul ți se pare copleșitor, obositor și exagerat la locul de muncă și s-ar putea să trebuiască să depui mai mult efort pentru a-ți duce la capăt sarcinile.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin sectorul sănătății tale, stresul s-ar putea să fie mai mare astăzi. Ai grijă la afecțiuni endocrine sau cauzate întocmai de stresul profesional.

Horoscop zilnic Rac – 25 mai 2021

Dragoste

Luna trece astăzi prin sectorul iubirii tale și te poate face mai melancolic, iar dorul de cineva te poate copleși. Ai grijă ca în cuplu să nu devii prea cicălitor și să faci reproșuri sau să devii gelos fără motiv.

Carieră și bani

Azi dai dovadă de mult curaj și determinare și poți prelua inițiativa într-o chestiune profesională. Bazează-te pe intuiție, dar și pe instinct.

Sănătate

Siți nevoia să te relaxezi mai mult, să petreci timp cu copiii, dacă ești părinte sau să te dedici unor hobby-uri.

Horoscop zilnic Leu – 25 mai 2021

Dragoste

Sunt posibile unele tensiuni cu familia, mai ales cu cei mai în vârstă și mai ales dacă la mijloc sunt situații patrimoniale, financiare, situații care vizează bunuri comune și moșteniri.

Carieră și bani

Chiar dacă ai planuri profesionale, s-ar putea ca o situație care ține de locuință să nu poată fi amânată și să fii nevoit să te învoiești sau să pleci mai devreme de la muncă pentru a o rezolva.

Sănătate

Dincolo de apăsările emoționale pe care le poți resimți, astăzi ar trebui să fii mai atent la starea de sănătate a celor dragi, poate chiar a părinților.

Horoscop zilnic Fecioară – 25 mai 2021

Dragoste

Tocmai pentru că nu-ți stă în fire, poți folosi contextul astrologic al zilei pentru a face o declarație de dragoste partenerului de viață.

Carieră și bani

Este o zi în care comunicarea este de partea ta și ai argumente și contraargumente la tot. Nu te vei lăsa înduplecat și vei combate orice teorie cu care nu empatzezi. Ești foarte atent la detalii și asta te va ajuta.

Sănătate

Mintea ta merge fără oprire și asta te poate obosi peste măsură. Încearcă să meditezi și nu te lăsa pradă anxietății.

Horoscop zilnic Balanță – 25 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca partenerul să aibă nevoie de niște bani și să apeleze la bugetul comun, iar acest aspect să te deranjeze, însă nu porni o ceartă din cauza asta.

Carieră și bani

Așteaptă-te ca o sumă de bani să întârzie sau să nu ajungă deloc în conturi astăzi. Posibil și să fie vorba de o sumă mai mică față de ceea ce te așteptai tu.

Sănătate

Azi te preocupă foarte mult starea emoțională, confortul și siguranța ta, iar pentru a te simți liniștit, ai nevoie să primești asigurări din partea celorlalți.

Horoscop zilnic Scorpion – 25 mai 2021

Dragoste

Luna tranzitează zodia ta astăzi și-ți aduce multă profunzime, multă forță interioară și o stare emoțională destul de sensibilă.

Carieră și bani

Ai grijă să nu intri în conflicte cu autoritățile sau cu superiorii și ascultă-ți intuiția, iar dacă aceasta îți șoptește să nu ai încredere în cineva, atunci nu o ignora.

Sănătate

S-ar putea ca în prima parte a zilei să nu ai atât de multă energie pe cât ți-ai dori, însă până seara te vei regenera din toate punctele de vedere.

Horoscop zilnic Săgetător – 25 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să simți o nevoie mai mare de singurătate, de retragere în sinele tău. Poți sta mai mult de vorbă cu tine și-ți poți asculta gândurile.

Carieră și bani

S-ar putea ca la locul de muncă să apară unele schimbări neprevăzute sau să ai de-a face cu un întreg context profesional nesigur și să te temi pentru jobul tău.

Sănătate

Ai mai multă grijă la sănătate pentru că există riscul ca din cauza unei imunități scăzute să dezvolți infecții sau inflamații.

Horoscop zilnic Capricorn – 25 mai 2021

Dragoste

Prietenii au unele pretenții care te pot deranja și s-ar putea ca astăzi să lași deoparte diplomația și să pui punctul pe I.

Carieră și bani

Azi nu vei tolera reproșurile nimănui, mai ales dacă sunt persane alături de care lucrezi, colegi sau asociați, care pretind că au depus mai mult efort decât tine într-un proiect.

Sănătate

Nu este exclus să te simți singur și neînțeles astăzi, însă nu pune la sufet și dedică-te acelor actvități care te animă.

Horoscop zilnic Vărsător – 25 mai 2021

Dragoste

Ai tendința de a fi mai impulsiv, de a te impune în fața partenerului și de aici pot lua naștere unele tensiuni.

Carieră și bani

Mai multă grijă în privința carierei, funcției și imaginii tale, Astăzi sunt posibile tensiuni cu superiorii destul de serioase și nu este exclus să primești reproșuri.

Sănătate

Resimți încă din plin retrogradarea lui Saturn în zodia ta, așa că dacă îți trec gânduri anxioase prin minte, nu te impacienta.

Horoscop zilnic Pești – 25 mai 2021

Dragoste

Azi reușești să te bucuri din lucruri mărunte. Un zâmbet al persoanei iubite sau un compliment îți pot înfrumuseța ziua.

Carieră și bani

Totuși, este foarte probabil ca nativii care au proiecte persoanle, în care au depus suflet, au investit timp și bani, să aibă parte de dezamăgiri, să simtă că au avut aspirații prea înalte, însă nu trebuie să renunțe.

Sănătate

Poți simți tot ceea ce se petrece în jurul tău la un nivel mai intens și depinde de tine cum gestionezi situația, cât de mult te lași afectat sau nu.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021, care va activa puternic energia zodiei Gemeni

Horoscopul lunii mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna mai 2021 va activa puternic energia zodiei Gemeni, odată cu ingresul aici al lui Mercur, planeta comunicării, urmată de Venus, planeta iubirii, și de Soare, din 20 mai, atunci când, oficial se intră în sezonul lor.

Contextul astrologic ne face foarte comunicativi, deschiși noilor idei, receptivi la noi informații, la sfaturi și soluții și la construirea de strategii pentru atingerea obiectivelor avute, dat fiind că planetele fac conjuncție cu Nodul Nord Karmic, cel care arată direcție de moment, Sensul Vieții actual.

Totuși, după jumătatea lunii nu ar trebui să luăm decizii majore pentru că, din 30 mai, Mercur își va începe retrogradarea, și se va întoarce peste anumite grade, făcându-ne să ne vedem erorile de comunicare și raționament.

Horoscop săptămâna 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii pot avea parte de surprize neașteptate

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 24 – 30 mai 2021 poate aduce o serie de surprize neașteptate și răsturnări de situație în diferite domenii din viața noastră.

Săptămâna 24 – 30 mai 2021 se remarcă prin Luna Plină însoțită de o Eclipsă de Lună care se petrece în zodia Săgetător și care poate aduce unele surprize neașteptate în viața noastră. În principiu, evenimentul astrologic ne cere să renunțăm la vechi tipare de gândire, la convingeri greșite și prejudecăți și să evoluăm spiritual.

Întreaga săptămână stă sub semnul confuziei, dat fiind că în primele zile se resimte din plin careul dintre Mercur și Neptun, iar apoi se formează careul dintre același Neptun din Pești și Venus, planeta iubirii și a banilor, din Gemeni.

Acest ultim careu aduce multă neclaritate în viața sentimentală și o tendință de a ne idealiza partenerul, motiv pentru care cei singuri nu ar trebui să înceapă acum noi relații. De asemenea, și din punct de vedere financiar este multă confuzie și ar trebui evitate speculațiile.

Duminică, Mercur, planeta comunicării, va intra în retrogradare în zodia Gemeni, și chiar dacă impactul va fi mai puternic săptămâna viitoare, deja se va resimți influența sa. Cu Mercur retrograd în Gemeni va trebui să ne reevaluăm ideile și raționamentele, modul în care comunicăm și vom resimți o mai mare nevoie de dialog interior, de introspecție, de reconectare la lumea noastră interioară.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”