Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020. Gemenii se afirmă și se fac remarcați

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020. Gemenii se afirmă și se fac remarcați
Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020. Gemenii se afirmă și se fac remarcați
Publicat: 28/12/2020, 06:20

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect plăcut, de susținere, între Soarele din zodia Capricorn și Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur, aflată în retrogradare. Prin urmare, s-ar putea să fie o zi a surprizelor, în principiu financiare sau profesionale, însă nu este obligatoriu. Poate avem ocazia să ne afirmăm, să punem în lumină un talent pe care nu am îndrăznit să-l arătăm până acum publicului și astfel să câștigăm popularitate, poate avem șansa să rezolvăm în mod neașteptat, practic, un context financiar care ne dădea bătăi de cap.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 28 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai parte de momente surpriză în plan sentimental care să te incite sau care au legătură cu reluarea unui context pe care-l credeai pierdut.

Carieră și bani

Este o zi bună să te afirmi, să te pui în evidență printr-un talent sau abilitate cu care ai fost înzestrat.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, cumpătarea de care dai dovadă te va ajuta să nu faci excese.

Horoscop zilnic Taur – 28 decembrie 2020

Dragoste

Poți avea fel și fel de surprize astăzi, unele venite din străinătate sau de la persoane de alte culturi și naționalități, unele venite în urma unor dialoguri neașteptate.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă inițierii unui context legat de dezvoltarea ta personală sau profesională. Poate te decizi brusc să nu mai amâni înscrierea la un curs sau seminar sau poate porți un dialog neașteptat cu o persoană înțeleaptă care-ți decshide noi orizonturi.

Sănătate

Nu se înrevăd probleme de sănătate. Sunt tensuni la nivel mental care te frământă, care-ți ridică înrebări, dar ai puterea interioară de a le depăși.

Horoscop zilnic Gemeni – 28 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să fii surprins de partener, fie de un dialog cu acesta, fie de un moment intim, poate chiar de o dezvăluire a acestuia la care nu te așteptai.

Carieră și bani

Azi nu te avânta în semnarea contractelor care au relevanță financiară. Posibil să fii luat pe nepregătitede unele dialoguri cu asociații, de unele contexte care vizează bunurile materiale.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă la starea ta de sănătate. Evită să faci excese și odihnește-te cât ai nevoie

Horoscop zilnic Rac – 28 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd surprize în plan relațional. Posibil ca partenerul de viață să vină cu o propunere, ofertă de viitor la care nu te-ai fi așteptat.

Carieră și bani

Dialogurile cu superiorii, cu asociații și partenerii de afaceri sunt pline de neprevăzut astăzi, așa că nu-ți face mari planuri legate de un contract deocamdată.

Sănătate

Starea generală nu este cea mai bună și de aceea ar trebui să lași gândurile anxioase deoparte și să te odihnești mai mult. Sunt contexte din trecut, amintiri care nu-ți dau pace și nu știi cum să le abordezi în viitor.

Horoscop zilnic Leu – 28 decembrie 2020

Dragoste

Sunt dialoguri plăcute cu prietenii care au rolul să te repună în funcțiune. Vă faceți planuri împreună destul de îndrăznețe și asta te animă.

Carieră și bani

S-ar putea să ai parte de unele surprize la locul de muncă sau vești care vin de la colegi la care să nu știi cum să te raportezi. Nu-ți face planuri prea multe, că programul îți poate fi dat peste cap. Vești sau idei bune despre un proiect în care ești implicat.

Sănătate

Sunt stări diferite care te încearcă, am putea spune că treci de la agonie la extaz, însă toate acestea te fac să capoeți și o nouă viziune asupra unui aspect pe care nu-l înțelegeai până acum.

Horoscop zilnic Fecioară – 28 decembrie 2020

Dragoste

Viața sentimentală te ia astăzi prin surprindere. Posibil ca partenerul să vină cu niște idei de petrecere a timpului liber care să te binedispună sau să purtați un dialog despre niște prejudecăți care vă afectează și să ajungeți la concluzia că merită înlăturate.

Carieră și bani

Se întrevăd dialoguri tensionate cu superiorii și este posibil să se discute direcția de viitor a unei situații profesionale, poate chiar a funcției tale.

Sănătate

Ziua de astăzi vine cu doza necesară de poftă de viață și te poți activa într-un mod surprinzător dacă te vei dedica hobby-urilor și pasiuinilor tale.

Horoscop zilnic Balanță – 28 decembrie 2020

Dragoste

Sunt contexte de familie care te iau prin surprindere. Poate fi vorba de un dialog sau de un plan care se schimbă brusc legat de o reuniune.

Carieră și bani

Azi s-ar putea să prinzi aceea doză de îndrăzneală de care aveai nevoie pentru a te înscrie la un curs, la un seminar sau pentru a studia ceva ce-ți place cu adevărat și mai ales îți poate aduce progres profesional.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi emoțiile tale să te copleșească. Poate este vorba de o reîntâlnire cu trecutul, cu amintirile care trezește în tine sentimente ciudate.

Horoscop zilnic Scorpion – 28 decembrie 2020

Dragoste

Sunt contexte în cuplu pentru care nu erai pregătit și vei fi luat prin surprindere. Posibil să fie vorba de un dialog, de o destăinuire sau atitudine nejustificată a partenerului de viață, dar poate fi vorba și de o surpriză legată de o vizită, deplasare, scrtă călătorie.

Carieră și bani

Azi ar fi de preferat să eviți negocierile pentru că se întrevăd contexte neașteptate la care s-at putea ca inițial să nu știi cum să faci față. Nu este ceva negativ, însă dacă ești pus în fața unui contract, analizează-l pe toate părțile.

Sănătate

Ai tendința de a te interioriza și asta pentru că lași unele frici și temeri, angoase financiare sau relaționale să te copleșească.

Horoscop zilnic Săgetător – 28 decembrie 2020

Dragoste

În cuplu se întrevăd dialoguri importante menite să clarifice viitorul relației, nu neapărat dacă rămâneți sau nu împreună, ci mai degrabă legate de un plan avut.

Carieră și bani

Azi s-ar putea să ai parte de contexte financiare absolut neașteptate, de situații care vizează banii pe care nu le-ai prevăzut și de aceea ar trebui să fii prudent în investiții și cheltuieli. Poți avea dialoguri importante, de viitor cu un asociat colaborator.

Sănătate

Ai mai multă grijă la sănătate și la excese. Este de preferat să te odihnești mai mult și să eviți efortul fizic. Atebție la activitățile fizice.

Horoscop zilnic Capricorn – 28 decembrie 2020

Dragoste

Este posibil să ai parte de fel și fel de surprize neașteptate în plan sentimnetal. Fie un fost partener te caută, fie actualul partener vine cu oferte neașteptate sau are o atitudine pe care nu o înțelegi inițial.

Carieră și bani

Comunicarea cu colegii de muncă este una bună și azi poți primi vești care să te bucure legate de viitorul unei activități, unui proiect pe care-l ai în derulare.

Sănătate

Evită să te implici în fel și fel de activități solicitante pentru că riscul de a te suprasolicita este foarte mare. Ai nevoie de odihnă și relaxare psihică.

Horoscop zilnic Vărsător – 28 decembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de o bună comunicare în cuplu și vă faceți planuri de viitor. Ai șansa astăzi de a primi sprijin și încurajări în legătură cu o pasiune a ta. Cei singuri flirtează și pot cuceri.

Carieră și bani

Sunt contexte de familie care se dau peste cap și-ți strică tot programul. Poate un plan legat de o vizită, de o reuniune, poate revine în atenția ta ceva din trecut care te bulverseză, poate un context legat de locuință pentru care te-ai zbătut până acum.

Sănătate

Cu toate că nu se întrevăd probleme de sănătate, sunt frământări, gânduri, anxietăți și stări emoționale triste care nu-ți dau pace astăzi și pe care trebuie să lupți să le ascunzi.

Horoscop zilnic Pești – 28 decembrie 2020

Dragoste

Pregătește-te să fii surprins de dialoguri cu prietenii, de invitații și propuneri neașteptate din partea acestora, poate chiar vă faceți niște planuri îndrăznețe de viitor.

Carieră și bani

S-ar putea să primești unele vești bune legate de un proiect în care ești implicat sau să primești susținerea, sfatul unei persoane importante.

Sănătate

Din punct de vedere emoțional nu te simți deloc bine. Sunt frustrări, amintiri, trăiri interioare care nu-ți dau pace și-ți provoacă amărăciune.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”