VIDEO | Horoscopul zilei de 29 aprilie 2022. Mercur intră în zodia Gemeni

Publicat: 29/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 29 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării și rațiunii, intră astăzi în zodia Gemeni, ipostază din care-și va manifesta puternic energia, dat fiind că este zodia sa de domiciliu.

Mercur va tranzita acest semn până pe data de 10 mai, când va începe să retrogradeze. Până atunci ne va susține în exprimare, dialoguri și negocieri, și ne va imprima mai multă luciditate și flexibilitate în raționament.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Mercur te susține în comunicare și te ajută să te exprimi mai bine. Totodată, te va susține puternic în negocieri, examene, în ședințe, interviuri și discursuri și în tot ce ține de zona învățării și comunicării. Poți vedea mai limpede situații de viață cu care te-ai confruntat.

Horoscop zilnic Taur

Mercur în Gemeni va activa sectorul tău financiar și îți poate aduce idei bune despre cum să-ți îmbunătățești veniturile, chiar stimulându-ți talentele și creativitatea. Poți discuta despre bani, despre salariu și comisioane.

Horoscop zilnic Gemeni

Mercur este chiar guvernatorul tău și ai toate motivele să te bucuri de ingresul său în zodia ta. Vei comunica mai bine cu cei din jur, vei fi mai sociabil și vei vedea mai clar lucrurile, astfel că poți lua decizii bune. Te bucuri de intuiție, creativitate, idei mărețe și poți să-ți creezi strategii pentru atingerea unor scopuri pe care le ai.

Horoscop zilnic Rac

Nu este exclus ca în perioada cu Mercur în Gemeni să te gândești mai mult la trecut, să reiei teme de dialog mai vechi sau să te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme sau de care nu te-ai detașat. Acest tranzit poate favoriza o stare de interiorizare și introspecție și te poate face mai atent la sănătatea ta.

Horoscop zilnic Leu

Cu Mercur în Gemeni vei fi mai preocupat de viața socială, vei ieși mai mult cu prietenii și vei căuta să intri în noi anturaje care să te pună mai mult în valoare. Totodată, este un tranzit care poate să-ți aducă noi asocieri și noi proiecte de grup.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur este guvernatorul tău și te susține în acest tranzit să fii mai rațional, mai lucid, însă va trebui să ai grijă la tendința de a te impune în fața celorlalți.Dat fiind faptul că îți activează sectorul carierei îți poate deschide noi oportunități de afirmare, iar comunicarea cu superiorii se va îmbuntăți.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Mercur în tranzit prin Gemeni este o perioadă bună să te decizi să înveți ceva, să predai altora ceea ce știi sau să pleci într-o călătorie. Relațiile la distanță sunt susținute, dar și discuțiile legate de credințe și principii de viață.

Horoscop zilnic Scorpion

Cu Mercur în Gemeni poți discuta probleme de cuplu ce țin de bani și buget comun, te poți ocupa de un partaj sau poți discuta despre viața intimă. Ai susținere să clarifici situații ce țin de moșteniri, bunuri materiale, pensii, asigurări, credite și investiții.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur îți activează sectorul relațiilor și îți oferă ocazia să rezolvi situații ce țin de viața în doi și să comunici mai mult cu partenerul. Totodată, poți să semnezi noi contracte, să intri în noi asocieri și parteneriate.

Horoscop zilnic Capricorn

Mercur îți va activa sectorul muncii și îți poate aduce o nouă viziune și perspectivă asupra locului de muncă, o comunicare mai bună cu colegii, dar și soluții de creștere a randamentului. Este o perioadă bună să te ocupi de sănătate și să vii cu schimbări în stilul de viață adoptat.

Horoscop zilnic Vărsător

Te bucuri de tranzitul lui Mercur prin zodia Gemeni pentru că îți activează sectorul iubirii și te poate face mai dornic de flirt, de aventură, de legarea unei noi relații. Ține cont că de la flirt la relație este cale lungă. Cei care sunt părinți ar trebui să discute mai mult cu copiii și să se apropie de aceștia, să le înțeleagă mai clar nevoile.

Horoscop zilnic Pești

Acest tranzit al lui Mercur prin Gemeni îți cere să comunici mai mult cu familia și să-ți mai îmbunătățești relația cu părinții. Totodată, te poate susține în dialogul cu partenerul de viață, în clarificarea aspectelor tensionate din cuplu. Unii nativi pot lua decizia de a se muta în această perioadă sa pot rezolva situații ce țin de actele unei case.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Fără el, lumea ar fi arătat cu totul altfel. Ziua în care s-a născut un...