VIDEO | Horoscopul zilei de 3 iulie 2022. „Berbecii” sunt conflictuali

Publicat: 03/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 3 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Leu și dorim să impresionăm, să primim laude și admirație. Totodată, este posibil să ne simțim pierduți atunci când suntem în centrul atenției, însă este important să primim un feedback, pentru a ne îmbunătăți prestația.

Marte, planeta acțiunii, intră într-un careu cu Pluto, și nu sunt excluse tensiuni și conflicte în relațiile personale sau profesionale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

O situație care apare astăzi în planul sentimental sau financair, ar putea să-ți strice buna dispoziție, să te cerți cu partenerul sau să rupi legăturile cu o persoană din anturaj. Dacă nu reușești să vezi situația și din altă perspectivă, vei ajunge de fiecare dată la rupturi de relații.

Horoscop zilnic Taur

Contextul astrologic de astăzi îți aduce viziuni și principii diferinte în raport cu persoanele cu are intri în contact și de aici s-ar putea să se iște tensiuni și chiar conflicte. În planul relațiilor de familie, s-ar putea să te lovești de probleme de comunicare și să nu poți rezolva un context care vizează casa.

Horoscop zilnic Gemeni

Veștile care-ți parvin astăzi de la drum, ar putea să-ți strice planurile unei călătorii. Posibil se mai invită cineva în grupul cu care pleci, persoană cu care ai avut cândva tensiuni. Așadar, nu știi cum să gestionezi situația ivită, să renunți sau să încerci să treci cu vederea, ca și cum nu s-a întâmplat nimic între voi.

Horoscop zilnic Rac

Astăzi, te preocupă banii pe care îi deții. Posibil, cineva din familie să-ți ceară un împrumut, iar partenerul să nu fie de acord, argumetând că și voi aveți nevoie de bani de vacanță și nu dispuneți de sume suplimentare.

Horoscop zilnic Leu

Cu Luna prin zodia ta, astăzi, s-ar putea să faci impresie bună peste tot pe unde te duci, în grupul de prieteni, acasă sau la serviciu. Dacă intenționezi să faci o schimbare de serviciu, s-ar putea să ai niște dialoguri cu persoane cu mai multă experiență ca tine, care-ți dau niște sfaturi utile. În relațiile cu familia apar tensiuni din cauza principiilor diferite.

Horoscop zilnic Fecioară

Posibil, astăzi, să nu fii în cea mai bună formă, mai ales dacă ai o serie de treburi restante de la serviciu, pe care ai decis să le rezolvi acasă, însă nu ai reușit, din cauza unor evenimente care au avut loc în sfera sănătății. Încearcă să nu te suprasoliciți prea mult și să rezolvi doar prioritățile.

Horoscop zilnic Balanță

Dacă te preocupă plecarea într-o vacanță, astăzi, este posibil să fie nevoie să faci și socoteli financiare, să te sfătuiești cu partenerul legat de banii de care aveți nevoie pentru cheltuieli. Ține cont că Marte se află în sectorul relațiilor tale și nu va fi ușor să ajungi la un acord. În plus, poate aduce conflicte în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion

Astăzi este o zi favorabilă pentru a ieși cu prietenii sau a face planuri financiare, strategii de proiecte pe termen mediu și lung, dar și implicarea într-o activitate umanitară. În partea a doua a zilei sau spre seară, încerci să îi acorzi și partenerului atenția cuvenită, însă gândurile tale se îndreaptă tot spre sarcinile de serviciu. Marte și Pluto sunt guvernatorii tăi, iar faptul că sunt în careu îți va aduce o mare doză de irascibilitate și nervozitate.

Horoscop zilnic Săgetător

Dacă trebuie să susții o lucrare, o prezentare, un proiect, un interviu, astăzi, ai un randament intelectual ridicat în pregătirea momentului. Ai susținerea partenerului și a celorlalți membrii ai familiei, așa că nu trebuie să-ți faci nicio problemă în acest sens. Pe de altă parte, Marte se află în sectorul tău afectiv și s-ar putea să-ți aducă conflicte cu persoana iubită sau cu copiii.

Horoscop zilnic Capricorn

Astăzi te preocupă situația financiară, dar și cea intimă, chestiunile, care implică încrederea reciprocă și transformările profunde, să simți acea siguranță emoțională de care ai nevoie. Dacă-ți dorești relansarea relației, astăzi este o zi favorabilă. Pe de altă parte, cu Marte în sectorul familiei, te poți aștepta la tensiuni cu cei dragi destul de serioase. Ai grijă la posibilele accidente care se pot petrece în locuință.

Horoscop zilnic Vărsător

Cu Luna în tranzit prin zodia Leu, respectiv prin casa relațiilor, este o zi bună să o petreci cu partenerul sau să aveți niște discuții serioase legate de direcția spre care se îndreaptă relația voastră. Posibil, la un moment dat, să apară și niște dialoguri sau opinii în contradictoriu și ar fi recomandat să nu lași să se ajungă la un conflict deschis.

Horoscop zilnic Pești

Principiile tale legate de administrarea banilor ar putea fi astăzi diferite în raport cu ale partenerului de cuplu, așa că astrele te sfătuiesc să stai departe de orice dialog, care începe cu reproșuri sau critici. Cu Marte tensionat în sectorul tău financiar, s-ar putea să faci unele cheltuieli nechibzuite.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”