Horoscopul zilei de 3 mai 2021. Leii trebuie să-și apere funcția și imaginea

Horoscopul zilei de 3 mai 2021. Leii trebuie să-și apere funcția și imaginea
Horoscopul zilei de 3 mai 2021. Leii trebuie să-și apere funcția și imaginea / Foto: Pixabay.com
Publicat: 03/05/2021, 07:00

Horoscopul zilei de 3 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Contextul astrologic se schimbă destul de mult astăzi față de ziua anterioară, dat fiind că Soarele va face o cuadratură cu Saturn, planeta limitărilor, aspect care ne aduce o scădere a vitalității și blocaje în manifestări. Cel maiprobabil vom resimți restricțiile momentului ca fiind copleșitoare.

Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, face un careu cu Jupiter, planeta abundenței, iar acest aspect ne aduce multă neîncredere, nehotărâre, incertitudine și o doză mare de încăpățânare. Apar frustrări financiare și va trebui să ne schimbăm strategiile financiare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 3 mai 2021

Dragoste

S-ar putea să te simți dezamăgit de persoana iubită și chiar să ai parte de unele blocaje în exprimarea trăirilor tale, dat fiind că Soarele este guvernatorul iubirii tale. Unii nativi pot simți o răceală din partea partenerului.

Carieră și bani

Azi poți vedea dintr-o altă perspectivă o situație financiară și s-ar putea să apară regrete că ai cheltuit mai mult decât îți permiteai, aspect care te face să renunți la ceva ce-ți doreai să cumperi.

Sănătate

Nativii care muncesc pe comision sau au muncit prea mult pentru bani în ultimele zile se pot simți mai obosiți și pot renunța la distracțiile planificate.

Horoscop zilnic Taur – 3 mai 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul iubirii tale și careul cu Jupiter nu face altceva decât să-ți accentueze neîncrederea în partenerul de viață, să-ți accentueze suspiciunile și aspectul poate fi resimțit și de nativii care sunt părinți cu privire la copii.

Carieră și bani

Atenție la conflictele cu autoritățile statului care astăzi pot lua o turnură neplăcută. Încearcă să respecți regulile. Cei care muncesc pot avea parte de tensiuni cu superiorii.

Sănătate

Careul dintre Soare și Saturn te poate obosi peste măsură. Te simți devitalizat și fără putere de a face ceva, așa că nu te suprasolicita, ci odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Gemeni – 3 mai 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul tău, iar Jupiter este guvernatorul relațiilor tale, prin urmare se creează contextul perfect pentru conflicte în cuplu, mai ales cauzate de gelozii, secrete și neîncrederi sau, în alte cazuri, temeri financiare.

Carieră și bani

Jupiter seteresponsabil și cu relațiile tale profesionale și dacă ești la muncă astăzi va trebui să eviți tensiunile cu colegii și asociații, dar mai ales să eviți semnarea contractelor.

Sănătate

Casa sănătății este afectată de contextul astrologic al momentului și aici se află și Mercur, deci poți trece printr-o serie de frământări interioare, frici, confuzii. Ești nehotărât și stările pot alterna, aspect care te agită și mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 3 mai 2021

Dragoste

Cum Saturn este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea să ai parte de reproșuri din partea partenerului de viață care se simte neapreciat și nevalorificat. Atenție la tensiunile cu prietenii ca urmare a neonorării unei promisiuni sau nereturnării unei datorii.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional, ziua de astăzi poate aduce tensiuni cu asociații și blocaje sau amânări într-un proiect în care ești implicat, cel mai probabil ca urmare a fondurilor lipsă.

Sănătate

Ești irascibil astăzi și destul de nervos, mai ales dacă planurile tale nu ies așa cum ai stabilit. De altfel, s-ar putea să contramandezi niște întâlniri și asta să te irite și mai mult.

Horoscop zilnic Leu – 3 mai 2021

Dragoste

Saturn și Jupiter din sectorul relațiilor tale sunt tensionate, prin urmare este foarte probabil ca dialogurile în cuplu să fie pline de reproșuri și nemulțumiri. Evită să iei decizii acum pentru că îți lipsește complet înțelepciunea.

Carieră și bani

Sectorul carierei se află sub careurile făcute de Mercur și Soare, prin urmare tensiunile cu superiorii sunt aproape imposibil de evitat, iar nemulțumirile profesionale pot deveni acute. Trebuie să ai mare grijă la imaginea și statutul tău, mai ales dacă deții o funcție, pentru că este posibil să nu poți îndeplini cerințele celorlalți și responsabilitățile pentru care ești plătit.

Sănătate

Soarele este guvernatorul tău, iar careul cu Saturn te poate face să te simți obosit și lipsit de energie, fără vitalitate. Odihnește-te mai mult!

Horoscop zilnic Fecioară – 3 mai 2021

Dragoste

Poți fi irascibil cu persoana iubită și destul de autoritar cu copiii, astfel că poți da naștere neînțelegerilor.

Carieră și bani

Nu ai răbdare să-i asculți pe cei din jur și ai tendința de a veni cu contraargumente la orice, însă ține cont că și tu ești destul de confuz. Evită să iei decizii.

Sănătate

Nu face niciun fel de exces alimentar astăzi, ba chiar consumă totul cu moderație pentru că poți avea probleme de tranzit intestinal, mai ales că acestea se pot accentua și pe fond de stres. Atenție la călătorii!

Horoscop zilnic Balanță – 3 mai 2021

Dragoste

În viața sentimentală pot apărea conflicte din cauza banilor și a cheltuielilor nesăbuite, iar suspiciunile și geloziile se pot intensifica acum.

Carieră și bani

Contextul astrologic poate evidenția niște frustrări financiare, mai ales legate de bani pe care nativii i-au cheltuit pentru casă, familie sau pentru distracții și confortul lor emoțional. Posibil ca cineva care trebuie să le returneze o sumă de bani să întârzie.

Sănătate

S-ar putea să fii mai irascibil ca de obicei, mai stresat și agitat. Odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – 3 mai 2021

Dragoste

Poți avea parte de discuții tensonate cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor. S-ar putea să-ți pierzi încrederea și să fii dezamăgit de relația ta.

Carieră și bani

Azi evită să faci negocieri și să semnezi contracte importante. S-ar putea ca niște acte legate de locuință sau de bunuri patrimoniale să întârzie.

Sănătate

Deziluziile trăite pot să-ți afecteze starea emoțională,pe care o vei resimți ca fiind apăsătoare.

Horoscop zilnic Săgetător – 3 mai 2021

Dragoste

Jupiter este guvernatorul tău și este în careu cu mercur, guvernatorul relațiilor tale, aspect care poate aduce tensiuni serioase în cuplu, neîncredere în partener, reproșuri și chiar discuții despre despărțire.

Carieră și bani

Azi evită să negociezi, să semnezi noi contracte și evită tensiunile cu colegii de muncă pentru că nu ajungi la un consens. Posibil ca unele colaborări să se încheie.

Sănătate

Ești irascibil, agitat și foarte conflictual. Ai mai multă grijă la deplasări.

Horoscop zilnic Capricorn – 3 mai 2021

Dragoste

Este foarte probabil să te simți dezamăgit de persoana iubită sau de un context care vizează copiii, în cazul în care ești părinte. Senzația poate fi că nu și se dă valoare, că nu ești apreciat.

Carieră și bani

Azi evită speculațiile financiare și nu te bucura la câștiguri rapide. Posibil ca o sumă de bani să întârzie sau să constați că ai făcut cheltuieli prea mari în ultimele zile.

Sănătate

Nu te simți deloc în largul tău și este foarte probabil să amâni niște planuri făcute.

Horoscop zilnic Vărsător – 3 mai 2021

Dragoste

În familie pot exploda niște conflicte care cu greu vor fi aplanate. Este de preferat să eviți astăzi interacțiunile cu cei dragi, dacă știi că stai pe un butoi de pulbere.

Carieră și bani

S-ar putea să nu te poți concentra la nimic din ceea ce ai de făcut astăzi și să fii confuz cu privire la niște decizii care implică locuința sau cariera, de aceea evită să le iei.

Sănătate

Starea emoțională este apăsătoare. Ești negativist, posomorât și te simți împovărat. Odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Pești – 3 mai 2021

Dragoste

Cum Mercur este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea ca astăzi să ai parte de tensiuni cu persoana iubită din cauza viziunilor diferite și a planurilor de viitor care nu coincid.

Carieră și bani

Îți susții punctul de vedere cu multă încăpățânare și cu greu poți cădea la un acord comun cu cei din jur. Nu este o zi favorabilă negocierilor pentru că poți fi foarte nehotărât și chiar confuz.

Sănătate

Ceva din trecutul tău te apasă și astăzi poți scoate la suprafață nemulțumirile pentru a te elibera. Este posibil să fii mai irascibil cu cei din jur. Atenție la tulburările digestive.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația