VIDEO | Horoscopul zilei de 30 aprilie 2022. Lună Nouă și Eclipsă parțială de Soare în zodia Taur

Publicat: 30/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 30 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se petrece a doua Lună Nouă din aprilie, eveniment rar, denumit și Lună Nouă Neagră. Este vorba de o Lună Nouă în Taur care vine cu o Eclipsă parțială de Soare ce nu va fi vizibiă din România.

Eclipsele sunt momente karmice, momente de destin, în care liberul arbitru este minim. Schimbările și evenimentele  neașteptate care se petrec acum sunt menite  să ne pună forțat pe linia de Destin și implicit să ne ajute în evoluție.

Dat fiind faptul că se petrece în Taur, o zodie financiară, este importat să avem grijă la modul în care ne gestionăm resursele.

Eclipsa de Soare din Taur se va resimți puternic până la jumătate de an de acum înainte. Zodiile cele mai afectate vor fi cele fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, însă și cei care au ascendentul aici sau au planete importante în astrograma natală în aceste semne.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Eclipsa de Soare poate să-ți aducă răsturnări de situație care vizează banii, salariul, modul în care-ți câștigi veniturile. Poți avea o revelație financiară, poți să vezi mai clar că există și alte variante de creștere a bugetului. Poate folosindu-te de talentele tale, de niște abilități pe care te temi să le pui în practică.

Horoscop zilnic Taur

Poți trece prin adevărate crize personale, crize de identitate, dat fiind că Eclipsa de Soare se petrece în zodia ta. Este momentul să faci schimbări majore în plan personal sau profesional. Tot ce vine aum spre tine, brusc și neașteptat, are rolul să te ajute în evoluție, așa că dă dovadă de adaptabilitate la schimbare.

Horoscop zilnic Gemeni

Vei fi impactat de această Eclipsă de Soare în sectorul sănătății, iar dacă te știi cu probleme cronice sau netratate, ai face bine să fii extrem de prudent acum. Pe de altă parte, este și un sector al lucrurilor ascunse și al trecutului și te poți confrunta cu aflarea unor secrete dureroase, dar care te ajută să pui punct unui context toxic din viața ta.

Horoscop zilnic Rac

Eclipsa de Soare poate aduce surprize neașteptate din partea prietenilor, poate chiar un sprijin nesperat din partea unei persoane importante. Posibil ca evenimentele neprevăzute să apară în legătură cu o organizație din care faci parte sau poate intri într-un nou proiect de viitor.

Horoscop zilnic Leu

Eclipsa de Soare din Taur se formează în sectorul carierei tale și s-ar putea să ai parte de evenimente neașteptate, de răsturnări de situație care implică profesia, o funcție sau chiar statutul tău social. Poate fi vorba de o promovare sau de o nouă direcție profesională pe care intri sau chiar de schimbarea statutului social.

Horoscop zilnic Fecioară

Eclipsa de Soare din Taur are legătură cu credințele tale, cu concepțiile tale, cu principiile după care te ghidezi. Te poți aștepta la evenimente care să-ți schimbe complet mentalitatea și să te pună pe o direcție de evoluție nouă. Posbile vești din străinătate sau legate de un curs.

Horoscop zilnic Balanță

Poți avea parte de răsturnări de situație de natură financiară sau intimă. Este vorba de o investiție, de o afacere, de un partaj care necesită o altă abordare, o schimbare. S-ar putea ca în multe cupluri să iasă secretele la suprafață.

Horoscop zilnic Scorpion

Pentru tine, Luna Nouă și Eclipsa de Sooare aduc schimbări bruște în relația cu partenerul de viață sau în relația cu partenerii profesionali. Nu va fi vorba de o încheiere, cât mai degrabă de o consolidare forțată a unei legături. Unii nativi pot începe noi relații acum.

Horoscop zilnic Săgetător

Eclipsa de Soare se formează în sectorul muncii și al sănătății și s-ar putea să faci o schimbare radicală în aceste direcții sau să fii supus unei schimbări neașteptate. S-ar putea ca în plan profesional să te reorientezi complet către altceva, să ai parte de evenimente neprevăzute la muncă sau, legat de sănătate, să îți schimbi radical stilul de viață, mai ales dieta.

Horoscop zilnic Capricorn

Eclipsa de Soare din Taur vizează viața sentimentală și s-ar putea să ai parte de răsturnări bruște de situație în privința unei relații amoroase sau legate de copii. Posibil să treci printr-o criză afectivă, să te îndrăgostești brusc sau să afli vestea neașteptată că devii părinte.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea ca odată cu această Eclipsă de Soare să apară răsturnări de situație legate de casă, de bunuri patrimoniale și evenimente neprevăzute care au legătură cu părinții. În unele cazuri poate fi vorba de schimbări de domiciliu sau de credite imobiliare.

Horoscop zilnic Pești

Eclipsa de Soare din Taur se petrece în sectorul comunicării tale și te poți aștepta la vești, informații și dialoguri de-a dreptul surprinzătoare. Poți afla sau dezvălui secrete și purta discuții neașteptate care să îți dea peste cap raționamentele, ideile și deciziile luate până acum.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi...
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă...
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024. Românii mai pot beneficia de ea doar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Alfa Romeo redenumeşte un model de SUV pentru a dezamorsa tensiunile cu Italia
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Ce scrie în actul de divorț al Deei și al lui Dinu Maxer: "Ne-am uitat...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Test de cultură generală. Cine a calculat viteza luminii?