VIDEO | Horoscopul zilei de 5 aprilie 2022. Venus intră în zodia Pești

Publicat: 05/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în Pești și până pe 2 mai, cât timp va traversa această zodie, va intensifica trăirile sentimentale și va contribui la armonizarea relațiilor. Va urma o perioadă de romantism și visare, dar și de vindecare și iertare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Acest tranzit te va susține foarte mult în vindecarea trecutului, dacă vrei să depășești o deziluzie sentimentală. În cuplu, poți trece mai ușor peste greșelile partenerului, poți fi mai iertător. Dacă ești singur, ai grijă la tendința de a intra în relații toxice, secrete, fie de a te întoarce la un partener din trecut.

Horoscop zilnic Taur

Venus, guvernatoarea ta, îți aduce ocazia îmbunătățirii relațiilor de prietenie, dar și accesul la noi anturaje. Pentru unii nativi, tranzitul ar putea aduce o poveste de dragoste cu cineva din grupul de prieteni sau cunoscut prin intermediul mediului online. Te vei bucura de popularitate săptămânile care urmează.

Horoscop zilnic Gemeni

Venus în tranzit prin zodia Pești va activa sectorul carierei. Urmează o perioadă benefică din punct de vedere profesional în care poți face pași importanți în atingerea unor scopuri înalte, îți poți îmbunătăți imaginea, statutul, funcția și te poți afirma. Cei singuri pot fi atrași de persoane cu funcție înaltă.

Horoscop zilnic Rac

Cu Venus în Pești vei avea ocazia să-ți conturezi niște credințe și principii de viață într-un mod diferit. Este o perioadă bună să acumulezi informații, să studiezi, să cercetezi domenii noi, spirituale, care să te ajute în evoluție. Nu este exclus ca  cei siguri să fie atrași de un mentor.

Horoscop zilnic Leu

Venus în tranzit prin zodia Pești aduce îmbunătățiri vieții intime, erotism, dar și o mai mare tendință spre infidelitate sau pasiuni ascunse. Unii nativi au șanse să rezolve o situație financiară, poate să obțină un credit sau un bun material.

Horoscop zilnic Fecioară

Venus îți va activa sectorul relațiilor și acest tranzit te va ajuta foaret mult să-ți armonizezi viața de cuplu și să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață. Cei singuri au toate șansele să înceapă o nouă poveste de dragoste de lungă durată. Profesional, te bucuri de o mai bună înțelegere cu partenerii, dar și de negocieri profitabile.

Horoscop zilnic Balanță

Venus, guvernatoarea ta, îți va înlesni modul în care-ți desfășori sarcinile la locul de muncă și va contribui la eficientizarea activităților. Muncești de plăcere sau îți găsești un job mai bun. Pe de altă parte, va contribui la îmbunătățirea stării de sănătatea. Unii nativi pot fi atrași de colegi și ar trebui evitate relațiile ascunse.

Horoscop zilnic Scorpion

Venus îți va activa sectorul tău sentimental, iar pentru unii nativi poate aduce o reconectare la partener, în timp ce pentru alții poate aduce discuții despre posibilitatea de a deveni părinți. Celor singuri le poate aduce o nouă poveste de dragoste. Relațiile aflate la început se bucură de susținere.

Horoscop zilnic Săgetător

Cu Venus în tranzit prin zodia Pești te bucuri de armonie în cămin și ai șansa să îmbunătățești relațiia cu membrii familiei. Poți să rezolvi favorabil o situație ce vizează locuința, să obții niște bunuri materiale.

Horoscop zilnic Capricorn

Tranzitul lui Venus prin zodia Pești te susține în comunicare și negocieri, dar și dacă vrei să pleci într-o vacanță. Poți avea capacitatea de a înțelege subtil mesajele celorlalți, de a asimila cunoștințele într-un mod eficient. Este o perioadă foarte bună pentru cei care învață, iar cei singuri pot fi atrași de persoane din grupul de prieteni.

Horoscop zilnic Vărsător

Venus îți tranzitează sectorul financiar și în perioada următoare te va susține să-ți îmbunătățești veniturile. Vei avea șanse de a face bani, de a negocia salariul, poate de a-ți monetiza un talent. Atenție și la cheltuieli. Mulți nativi își vor demonstra iubirea prin cadouri scumpe.

Horoscop zilnic Pești

Venus în tranzit prin zodia ta va contribui la armonizarea vieții sentimentale, dar și a relației cu propria ta persoană. Mulți nativi se vor preocupa mai mult de felul în care arată și pot încee o dietă sau își pot schimba look-ul. Emani farmec și sex-appeal și asta te ajută nu doar să te fac plăcut, dar și să cucerești pe cine-ți dorești.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”