VIDEO | Horoscopul zilei de 5 iunie 2022. Saturn retrogradează în zodia Vărsător

Publicat: 05/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 5 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Saturn, Marele Profesor al astrologiei, a intrat în retrogradare în zodia Vărsător până în 23 octombrie 2022.

La modul general, urmează o perioadă în care s-ar putea ca o serie de planuri de viitor să întâmpine blocaje și să fie nevoie de o revizuire a strategiilor adoptate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Saturn este chiar guvernatorul carierei tale, iar această perioadă de retrogradare s-ar putea să-ți pună bețe în roate în proiectele profesionale și să-și ceară mai multă responsabilizare și perseverență în atingerea planurilor de viitor. De asemenea, s-ar putea să vezi și o altă față a prietenilor sau să simți nevoia să te înstrăinezi de anumite cercuri din care faci parte.

Horoscop zilnic Taur

Saturn retrograd în Vărsător tranzitează chiar sectorul carierei tale și-ți cere revizuirea obiectivelor profesionale, refacerea strategiilor de avansare și reorganizare și perseverență dacă vrei să-ți construiești o imagine solidă. Poți avea parte de obstacole în preluarea unei funcții.

Horoscop zilnic Gemeni

Cu Saturn retrograd în Vărsător poți să conștientizezi că ai nevoie să mai înveți ceva, să studiezi un nou domeniu pentru a face progrese profesionale. Este o perioadă bună să-și revizuiești principiile și convingerile de viață pe baza cărora funcționezi. S-ar putea ca multe dintre acestea să trebuiască lăsate în urmă.

Horoscop zilnic Rac

Saturn este guvernatorul relațiilor tale și în următoarea perioadă te poate forța să-ți reanalizezi relația cu partenerul de viață, căsnicia, mai ales din punct de vedere intim și financiar. S-ar putea ca în perioada următoare să resimți limitări din punct de vedere financiar, mai ales dacă ai un credit sau vrei să faci unul sau vrei să returnezi o datorie.

Horoscop zilnic Leu

Saturn retrograd în Vărsător va tranzita chiar sectorul relațiilor tale și-ți cere o reanaliză serioasă a căsniciei, a vieții de cuplu. Va trebui să-ți dai seama dacă partenerul te reprezintă sau nu și să depui mai mult efort ca lucrurile să funcționeze în cuplu. Cei singuri pot simți blocaje în legarea de noi relații.

Horoscop zilnic Fecioară

Saturn retrograd în Vărsător tranzitează sectorul muncii tale și-ți cere o reevaluare a jobului în sine, a sarcinilor și atribuțiilor pe care le ai, a programului de lucru. De asemenea, îți cere mai multă responsabilitate față de starea de sănătate și îți cere să-ți revizuiești și reorganizezi stilul de viață.

Horoscop zilnic Balanță

Saturna va retrograda chiar în sectorul iubirii tale și-ți cere reevaluarea sentimentelor, a vieții sentimentale în sine, îți cere mai multă responsabilitate față de această latură. Este posibil ca cei singuri să întâmpine unele blocaje în legarea de noi relații. Cei care sunt părinți sunt sfătuiți să fie mai atenți la problemele din viața copiilor.

Horoscop zilnic Scorpion

Saturn retrograd în Vărsător poate scoate la suprafață neînțelegeri cu familia și îți cere revizuirea atitudinii față de cei dragi, dar și o mai bună reorganizare a sarcinilor care vizează locuința. S-ar putea ca unele demersuri legate de cămin și bunuri patrimoniale să fie întârziate acum.

Horoscop zilnic Săgetător

Saturn retrograd în Vărsător îți cere să-ți revizuiești modul în care comunici cu cei din jur, să faci tot posibilul pentru a scăpa de niște blocaje pe care le ai la acest capitol. Este foarte probabil ca în perioada următoare să renegociezi niște contracte și parteneriate sau să te decizi că trebuie să mai înveți ceva pentru a face unele progrese profesionale.

Horoscop zilnic Capricorn

Saturn retrograd în Vărsător va tranzita chiar sectorul tău financiar și-ți cere o reevaluare serioasă, matură, responsabilă a modului în care-ți câștigi și administrezi banii. Posibil ca mulți nativi să simtă acum blocaje financiare. Nu ar strica să faci niște economii.

Horoscop zilnic Vărsător

Saturn retrogradează chiar în zodia ta, prin urmare impactul său îl vei resimți direct. Este o perioadă în care va trebui să-ți reevaluezi viața persoanlă și relațiile cu cei din jur pentru a vedea cu ce mergi mai departe și la ce renunți. Ai mai multă grijă și fii mai responsabil cu starea de sănătate.

Horoscop zilnic Pești

Saturn retrograd în Vărsător activează casa sănătății tale și-ți cere ai multă responsabilitate vizavi de odihnă și stil de viață. S-ar putea să simți nevoia de liniște și să te retragi departe de agitația cotidiană. Nu este deloc exclus ca în următoarea perioadă să revină în viața ta trecutul, amintirile și persoane cu care credeai că ai încheiat orice legătură.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Unde aleg românii să plece de Paște?