VIDEO | Horoscopul zilei de 5 mai 2022. „Taurii” au parte de evenimente neașteptate

Publicat: 05/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 5 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se petrece o conjuncție în zodia Taur, între Soare și Uranus, care poate aduce evenimente neașteptate și schimbări bruște.

Contextul astrologic ne imprimă dorința de a face lucrurile altfel, dar și o mare nevoie de independență și de libertate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Conjuncția are loc în sectorul financiar și îți insuflă dorința de a face schimbări la acest capitol.  Poți avea idei ingenioase despre cum să îți câștigi banii ca să devii independent financiar. Totodată, te poți aștepta și la cheltuieli neprevăzute sau la câștiguri neașteptate.

Horoscop zilnic Taur

Conjuncția se petrece în zodia ta și-ți insuflă o mare dorință de libertate și independență. Simți să te detașezi de persoanele cu care nu mai rezonezi și să aduci un suflu nou în viața personală. Te poți aștepta la situații imprevizibile și schimbări bruște care te iau pe nepregătite.

Horoscop zilnic Gemeni

Tu s-ar putea să ai parte de evenimente neașteptate care privesc trecutul. Poate o persoană te caută, poate ceva se repetă, poate descoperi secrete care mâhnesc. Unii nativi reușesc să se detașeze de niște frici care îi bântuie de ceva vreme.

Horoscop zilnic Rac

Niște proiecte în care ești implicat se pot schimba sau niște planuri de viitor pot fi date peste cap. S-ar putea să fii surprins de propunerile unor prieteni. Poate chiar cunoțti o persoană care îți schimbă niște perspective.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi a suprizelor profesionale. Posibil să apară schimbări bruște la locul de muncă care să te afecteze direct, însă sunt și nativi care simt dorința puternică de a face o schimbare de carieră. Unii nativi pot primi un sprijin nesperat din partea superiorilor.

Horoscop zilnic Fecioară

Poți avea parte de evenimente neașteptate menite să tepună pe calea de evoluție. Poate fi vorba de un sfat înțelept, de un ajutor venit de la o persoană importantă, de înscrierea la un curs sau de o invitație surpriză într-o călătorie. Vei observa că lași în spate niște prejudecăți.

Horoscop zilnic Balanță

Ai grijă la propunerile de asociere și investiții pe care le primețti. Nu trebuie să-ți ofere încrederea prea ușor. În plus, în cuplu poți afla niște secrete sau poți descoperi o infidelitate a partenrului, o traădare, chiar și financiară.

Horoscop zilnic Scorpion

Tu ai parte de evenimente neprevăzute fie în relația de cuplu, fie în colaborările și parteneriatele în care ești implicat. Dorința de schimbare este mare și poți veni cu ceva de-a dreptul surprinzător care să aducă un aer proaspăt relației tale.

Horoscop zilnic Săgetător

Se întrevăd schimbări la locul de muncă, unele neanunțate, iar altele pe care decizi chiar tu să le faci din dorința de a avea mai mult timp liber. Poate îți modifici programul au modul în care-ți desfășori sarcinile.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi te poți aștepta la surprize sentimentale sau evenimente neprevăzute prin care trec copiii. Poate fi vorba de o schimbare în viața sentimentală, ceea ce nu exclude o dragoste la prima vedere. Starea afecivă este destul de oscilantă.

Horoscop zilnic Vărsător

Poți avea parte de schimbări și evenimente neprevăzute care vizează casa și familia. Sunt și nativi cărora li se dă programul personal peste cap, dar și nativi care decid să se mute cu partenerul.

Horoscop zilnic Pești

Posibil să fii surprins de niște situații, cel mai probabil vești sau discuții, care îți schimbă niște păreri și chiar decizii. Ai grijă să nu vorbești mai mult decât trebuie și astfel să scoți la suprafață niște secrete.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Unde aleg românii să plece de Paște?