Horoscopul zilei de 8 februarie 2021. Leii pot fi mai conflictuali

Horoscopul zilei de 8 februarie 2021. Leii pot fi mai conflictuali
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021
Publicat: 08/02/2021, 07:12

Horoscopul zilei de 8 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o conjuncție în zodia Vărsător între Soare și Mercur retrograd, aspect care poate aduce o stare de agitație, confuzie, zăpăceală. Putem fi haotici în canalizarea energiei, dar dacă folosim constructiv energia conjuncției, atunci putem reevalua unele contexte recente și putem ajunge la noi viziuni care vin cu idei și soluții de viitor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 8 februarie 2021

Dragoste

Nu te mâhni dacă prietenii uită de un plan sau promisiune făcută. Tot azi ai putea avea o discuție importantă cu cineva apropiat, prieten sau iubit, pe o temă care a născut de curând controverse.

Carieră și bani

Dacă te simți acaparat de proiectele în care ești implicat, azi poți face o reevaluare să vezi cu care vrei să continui. Posibil să ai unele tensiuni cu asociații. Totodată, pot veni și idei bune despre cum să relansezi un proiect.

Sănătate

Te poți alege cu dureri de cap și stări de agitație, mai ales dacă ești solicitat din toate părțile.

Horoscop zilnic Taur – 8 februarie 2021

Dragoste

Este o zi în care ți se pun în lumină niște decizii sentimentale luate. Le poți reanaliza. Cel mai probabil au legătură cu stima de sine.

Carieră și bani

Este o zi care vine la pachet cu mult haos în sectorul profesional. Sunt posibile inclusiv tensiuni cu superiorii, dacă ți se va impune să faci ceva cu care nu ești de acord sau care trebuie plătit suplimentar și afli că nu este. Pentru unii nativi ziua de azi vine cu idei bune de reconversie profesională, cu soluții la o dilemă profesională mai veche.

Sănătate

Starea emoțională este puțin mai sensibilă, mai agitată, poate chiar unele amintiri să te întoarcă pe dos.

Horoscop zilnic Gemeni – 8 februarie 2021

Dragoste

Este o zi bună să readuci în discuție niște aspecte care au creat tensiuni în familie și să vezi cum le poți rezolva. Nu te teme. Vei găsi soluții bune. Poți primi vești din străinătate.

Carieră și bani

Ai idei îndrăznețe, revoluționare, însă există riscul să se ciocnească de imposibilitatea de a fi puse în practică sau de rigiditatea unora cu viziuni mai înguste. Nu te întrista. Va veni și ziua aceea. Îți susții punctul de vedere cu vehemență.

Sănătate

Azi te va liniști foarte mult să citești o carte, să te uiți la un documentar, să cauți să te înscrii la un curs nou.

Horoscop zilnic Rac – 8 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca în cuplu să iasă la suprafață unele secrete, unele dedesupturi ale relației pe care le voiai ascunse. Sunt și nativi care reiau un dialog intim sau despre viața intimă. Nu sunt excluse tensiunile financiare în cuplu.

Carieră și bani

Dacă ai de rezolvat contexte care vizează actele și instituțiile financiare s-ar putea să te izbești de întârzieri și amânări. Pe de altă parte, este o zi bună să verifici conturile, să aduci la zi o plată, poate să returnezi o datorie sau să renegociezi rata la un credit.

Sănătate

Trăiești un haos interior. Poate este vorba de frici adunate, de temeri ascunse pe care acum le percepi, iar în alte cazuri sunt nativi măcinați de gelozii sau care se gândesc la altcineva decât partenerul de viață.

Horoscop zilnic Leu – 8 februarie 2021

Dragoste

Ai putea profita de contextul atsrologic al zilei pentru a relua acele discuții care au adus nemulțumiri în cuplu sau care au provocat și încă provoacă neînțelegeri cu partenerul.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni cu colaboratorii și asta pentru că pe umerii tăi fie se pun prea multe, iar ceilalți au doar pretenții, fie te simți presat să iei o decizie, să schimbi o direcție.

Sănătate

Este abia luni, așa că nu lăsa stresul profesional să te doboare de pe acum. Este posibil să fii mai agitat și mai confuz.

Horoscop zilnic Fecioară – 8 februarie 2021

Dragoste

Tranzitul de astăzi al Lunii prin sectorul iubirii îți poate evidenția astăzi niște vulnerabilități sentimentale, niște nevoi neîmplinite.

Carieră și bani

La locul de muncă este mult haos, de la activități acaparante și solicitante și până la dialoguri tensionate cu colegii. Totuși, acest context te poate stimula să te retragi deoparte și să privești situația cu mai multă atenție, să reevaluezi jobul. Nu cumva nu te afli unde trebuie?

Sănătate

Este vorba și azi de stres profesional, de agitație care te epuizează, te obosește psihic. Resursele tale par pe sfârșite, așa că reanalizează cu atenție stilul de viață și programul zilnic. Încă ai timp să faci schimbări.

Horoscop zilnic Balanță – 8 februarie 2021

Dragoste

Conjuncția Soare-Mercur retrograd se petrece în sectorul iubirii și îți pune în lumină niște decizii sentimentale luate de curând care cer o reanaliză. Dacă ai copii, preocupă-te mai mult de aceștia, stai de vorbă pentru că poți afla lucruri pe care altfel nu ți le-ar spune.

Carieră și bani

Poți avea idei creative și un simț artistic foarte dezvoltat care să te ajute să te afirmi, să conducă la primirea unor laude și aprecieri.

Sănătate

Bucuria ar putea veni astăzi din discuțiile cu prietenii, din scurte ieșiri în oraș. Încearcă să nu stai izolat.

Horoscop zilnic Scorpion – 8 februarie 2021

Dragoste

Este o zi în care să te așezi la masa rotundă cu familia și să reluați acele teme de dialog care v-au adus tensiuni și neînțelegerei până acum. Poate reușiți astăzi să ajungeți la o înțelegere.

Carieră și bani

Te frământă un context legat de casă, de acte care întârzie, de plăți pe care trebuie să le faci. Încearcă să nu intri în conflicte cu superiorii.

Sănătate

Starea emoțională este destul de delicată. Poți resimți contextul zilei ca fiind aducător de haos emoțional. Poți, însă, să-l transformi în ceva pozitiv și să cauți rădăcinile unor traume din copilărie care-ți influențează viața sentimentală de astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător – 8 februarie 2021

Dragoste

Atenție la modul autoritar de a-ți impune perspectivele și punctul de vedere. Sunt posibile tensiuni cu partenerul. Ma bine profită și rediscutați o problemă de cuplu care va adus neînțelegeri în ultimul timp.

Carieră și bani

Poți renegocia niște aspecte ale unui contract. Este o zi bună să te întorci la niște decizii deja luate și să încerci să le rectifici. Evită să te contrazici cu asociații și superiorii.

Sănătate

Fii pe cât se poate de prudent în deplasările pe care le întreprinzi astăzi, mai ales dacă ești la volan.

Horoscop zilnic Capricorn – 8 februarie 2021

Dragoste

Se pot naște foarte ușor tensiuni din cazua situației financiare în cuplu sau din cauza reluării unor discuții despre viața intimă sau, în alte cazuri, despre o infidelitate. Poți avea parte de gelozii.

Carieră și bani

Dacă vei lua partea constructivă a aspectului astrologic de astăzi, ai putea avea idei financiare bune și ai putea găsi soluții de a-ți îmbunătăți veniturile pe viitor. Nu sunt exclus regretele unor cheltuieli făcute de curând. Unii nativi rediscută salarizarea, comisionarea.

Sănătate

Problema cu care te confrunți astăzi ține de stima de sine. Îți lipsește încrederea în tine și asta te macină, mai ales dacă o conștientizezi.

Horoscop zilnic Vărsător – 8 februarie 2021

Dragoste

Ești mai agitat astăzi și ai tendința de a fi chiar mai conflictual, așa că ai grijă la conflictele fără motiv pe care le poți naște în cuplu.

Carieră și bani

Dacă simți că este haos în jurul tău, ia-ți un timp pentru tine și analizează ce nu funcționează. În unele cazuri este vorba de decizii luate și care se cer reevaluate și rectificate. Azi evită noile decizii.

Sănătate

Conjuncția se petrece în zodia ta și este doar prima din această săptămână, așa că înarmează-te cu putere. Vin, fără îndoială, zile mai bune, dar până atunci ai grijă ce gânduri transmiți în Univers pentru că se pot materializa mai ușor.

Horoscop zilnic Pești – 8 februarie 2021

Dragoste

Te macină prea multe pe interior ca să mai poți fi atent la cei din jur. Unii nativi pot reevalua și regândi niște decizii sentimentale luate de curând.

Carieră și bani

Ești mai introspect, mai retras și eviți să iei contact cu oricine. Posibil să ai parte de tensiuni cu colegii. Nu lua decizii majore privind locul de muncă sau un contract, o colaborare.

Sănătate

Nu este exclus ca tot haosul interior, toată confuzia și neclaritatea asupra viitorului să fie motivul unor insomnii, poate chiar dureri de cap și stări irascibile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte