VIDEO | Horoscopul zilei de 8 mai 2022. „Leii” își impun autoritatea

Publicat: 08/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 8 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră astăzi în zodia Leu și ne oferă un plus de afectivitate și mai multă poftă de viață. Suntem dornici de iubire și distracție.

Totuși, dat fiind că este în careu cu planetele din „Taur”, putem exagera cu autoritatea, suntem mai orgolioși și putem exagera cu generozitatea.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai poftă de viață și îți dorești să te distrezi, însă ai grijă că din cauza aceasta poți scoate mai mulți bani din buzunar decât ți-ai fi propus. Nu exagera cu cheltuielile pe distracții și plăceri de moment.

Horoscop zilnic Taur

Relațiile cu familia sunt tensionate astăzi și-ți poți ieși din fire destul de ușor, mai ales că ești sensibil la criticile celor dragi. S-ar putea ca din cauza unor activități gospodărești să ți se dea planurile de petrecere a timpului liber peste cap.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi îți poți impune punctul de vedere cu mult aplomb și poți chiar exagera și te poți certa cu cei din jur. Ești mai irascibil, mai obosit și s-ar putea ca frământări mai vechi sau amintiri nevindecate să-ți dea târcoale.

Horoscop zilnic Rac

Se întrevăd cheltuieli cam mari și discuții tensionate legate de bani. Încearcă să nu faci împrumuturi astăzi și nici tu să nu dai bani altora. Nu este o zi favorabilă nici pentru investiții în planurile tale de viitor. Calculele sunt exagerate.

Horoscop zilnic Leu

Luna trece prin zodia ta și îți aduce motivație și determinare să-ți atingi niște obiective. Ai energie, însă ai grijă să nu manifești niște frustrări interioare. S-ar putea să ai senzația că ceilalți au pretenții prea mari de la tine.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi nu te simți în apele tale, ești mai obosit și irascibil. S-ar putea ca activități pe care altădată le desfășurai cu ușurință, astăzi să ți se pară copleșitoare. Încearcă să te odihnești mai mult, mai ales dacă te știi cu probleme de natură cardiovasculară.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea să fii dezamăgit de prieteni, mai ales dacă ți-ai făcut planuri cu aceștia și ei au uitat de ele sau le-au anulat. Pe de altă parte, ține cont că nu este o zi bună să investești într-un proiect sau să dai bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Scorpion

Ai grijă cum îți manifești autoritatea astăzi pentru că poți exagera foarte ușor. Dacă trebuie să convingi pe cineva de ceva, te vei folosi de toate armele tale și vei obține ceea ce îți dorești, însă ai grijă să nu manipulezi.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai toate șansele astăzi să te cerți cu ceilalți din cauza viziunilor și părerilor diferite. Convingerile tale de viață intră în contradicție cu credințele altora și nu ești dispus să asculți alte păreri. Încearcă să te odihnești mai mult și să nu uiți că este zi liberă.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea să-ți faci niște griji financiare cam mari și să te cerți cu partenerul din cauza cheltuielilor, fie ale tale, fie ale acestuia. Nu este exclus să se manifeste neîncrederi între voi. Unii nativi sunt acaparați de problemele copiilor sau fac cheltuieli cam mari pentru aceștia.

Horoscop zilnic Vărsător

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor tale, în careu cu planetele din Taur, se întrevede o zi tensionată în cuplu, cel mai probabil din cauza sarcinilor gospodărești care nu sunt împărțite în mod egal. Nu vei lăsa nimic de la tine și fără compromisuri s-ar putea să-ți strici ziua de duminică.

Horoscop zilnic Pești

Ai mai multă grijă la deplasări,, la alimentație, dar și la zvonurile care îți ajung la urechi. Nu toate sunt adevărate și s-ar putea să te agiți degeaba. Odihnește-te mai mult și nu te baza pe capacitatea ta de concentrare, care astăzi este scăzută.