VIDEO | Horoscopul zilei de joi, 25 august 2022. Schimbări pozitive în carieră, pentru Capricorni

Publicat: 25/08/2022, 06:00

Azi nu stăm bine cu energia, se poate să ne simțim obosiți sau stresați de evenimentele din ultima perioadă. E recomandat să facem pauză și să ne încărcăm bateriile.

BERBEC

Există o posibilitate clară să dezvolți tensiuni serioase în relațiile cu rudele tale de sex feminin. Lasă de la tine și folosește empatia pentru a depăși problemele. Comunicarea se poate dovedi o problemă, nu reușești să te faci înțeles.

TAUR

S-ar putea să ai senzația că, în ciuda muncii tale, lucrurile nu merg așa cum ai vrea. Dacă te uiți mai atent, vei vedea că oportunitățile care apar sunt menite să te îmbogățească. Vin bani către tine din surse nesperate.

GEMENI

Te simți foarte bine în pielea ta. Îți exprimi ușor emoțiile prin dans sau muzică. Dacă ai o astfel de pasiune, profită de ea la maximum, te va ajuta să te eliberezi de tensiunea acumulată în ultima perioadă.

RAC

Simți o mare siguranță emoțională, pentru că relația cu familia este extraordinară. Te simți conectat cu rudele tale și trăiești o mare împlinire din acest motiv. Dacă nu ai încă un partener de viață, e posibil să apară.

LEU

Este favorizat la locul de muncă. Profită de această perioadă pentru a te gândi la planul tău de viitor, privește în perspectivă. Dacă tot te-ai apucat de asta, ia în considerare avantajele și dezavantajele unei posibile schimbări.

FECIOARĂ

Ieși în evidență mai mult decât de obicei, atât la muncă, dar și în situații sociale. În gașca ești apreciat și ți se spune clar acest lucru. Te bucuri de compania prietenilor, iar dacă au existat lucruri nelămurite cu ei, azi se aplanează.

BALANȚĂ

Începi să te gândești mult la viitor și încerci să iei niște decizii care îți vor schimba traiectoria. Nu e exclus să fii martor sau chiar victima unui abuz de autoritate. Ziua este provocatoare.

SCORPION

Este o zi în care te poți baza pe prieteni pentru a ieși dintr-o problemă. De asemenea, dacă ai o stare proastă, tot cei din jur vor fi cei care îți vor aduce buna dispoziție. Ești extraordinar de sociabil și acest lucru te ajută mult.

SĂGETĂTOR

Ești atent la detalii și concentrat, drept urmare îți poți canaliza energia la serviciu. Poți să ai în vedere și chestiuni legate de locuință! De asemenea, îndrăznește să visezi – chiar și cele mai nebune idei pot deveni realitate!

CAPRICORN

Această zi va aduce tot felul de schimbări pozitive în carieră. Ești atent la detalii și acest aspect te va ajuta să soluționezi multe probleme astăzi. Ai grijă să te odihnești și nu îți neglija sănătatea!

VĂRSĂTOR

Dacă până acum ai avut anumite bariere din exterior sau limite autoimpuse, azi îți găsești curajul să depășești aceste limite care te blochează. Cu partenerul de viață ai suișuri și coborâșuri, dar simți că îți este alături!

PEȘTI

Astăzi e favorizată iubirea: e rost de o mai mare intimitate intelectuală – perfectă pentru a împărtăși vise, fantezii și secrete cu partenerul. Petreci clipe extraordinare în compania soțului/soției. E o zi bună și pentru găsirea unui iubit nou, dacă există interes.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase