VIDEO | Horoscopul zilei de marți, 30 august 2022. Este ziua schimbării, pentru Gemeni

Publicat: 30/08/2022, 06:00

Suntem seriosi si responsabili, dar totodata parcă vrem ceva nou. S-ar putea să ne arătăm și latura imprevizibilă, fiind posibil să schimbăm planurile din mers.

BERBEC

Ai putea avea tendința de a cere sarcini suplimentare la serviciu sau chiar acasă. E posibil ca odată cu venirea toamnei să te apuci de văruit, de curățenie generală Însă, chiar dacă te simți în formă și energic, nu exagera, te vei resimți în scurt timp!

TAUR

Colaborezi foarte bine cu cei de la serviciu! Dacă au existat probleme, azi se vor rezolva. Ai parte și de o mică victorie! Și în ceea ce privește banii, apar oportunități de câștig, trebuie doar să fii atent. Universul îți oferă ocazii!

GEMENI

Este ziua schimbării! Poate fi vorba despre o schimbare în familia ta – dar este bine că vestea va fi îmbrățișată de toate rudele. Ai încredere în frații și surorile tale, ei îți vor fi alături, dacă ești într-o situație neplăcută.

RAC

Tu și partenerul de viață încercați să vă consolidați relatia. Ești foarte calm, din punct de vedere emoțional. Anumiți membri ai familiei tale ar putea apela la tine pentru ajutor.

LEU

Dacă ai în jur oameni de la care ai ceva de învățat, astăzi poți să asimilezi foarte bine ceea ce au de zis. Fii un bun ascultător și vei găsi acea informație de care nici nu știai că ai nevoie. Ești creativ și ai idei originale.

FECIOARĂ

Partenerul de viață te-ar putea surprinde, azi, cu o discuție serioasă despre relația voastră. Dacă accepți sau nu perspectiva lui, ține doar de tine. Fii tolerant atunci când vine vorba despre comunicare cu persoana iubită.

BALANȚĂ

Dragostea și prietenia sunt favorizate astăzi. Petreci timp cu prietenii sau, dacă ești singur, s-ar putea ca destinul să transforme o prietenie în ceva mult mai intim. Va fi o zi plăcută pentru tine și aș putea spune… chiar memorabilă!

SCORPION

Astăzi ai mare noroc într-o chestiune legată de muncă. Fii deschis! O șansă poate să apară de unde nici nu te aștepți. Fii echilibrat în relațiile cu ceilalți și nu reacționa la primul impuls.

SĂGETĂTOR

Ai planuri de călătorie sau simți nevoia de aventură. Dacă speranțele tale pentru un anumit plan, au fost blocate anterior, astăzi influența astrologică deblochează totul: este timpul să spui DA!

CAPRICORN

Astăzi ai vitalitate și motivație… si e momentul perfect să rezolvi o problemă mai veche. Este un moment foarte bun să te concentrezi asupra muncii. Ai grijă la relația de iubire. S-ar putea ca în ultima vreme să îți auzi partenerul, dar să nu îi asculți nevoile.

VĂRSĂTOR

O zi agitată, așadar ai grijă la asumarea unor riscuri. Va trebui să îți păstrezi calmul într-o discuție în care lucrurile nu ies așa cum vrei tu. Este posibil să simți nevoia de a face o scurtă plimbare în natură.

PEȘTI

Chiar dacă nu prea îți stă în caracter, azi va trebui să fii puțin egoist. Vei fi pus într-o situație în care, doar dacă te pui pe primul plan, vei ieși neșifonat. Altfel, o să suferi destul de mult. Așadar, decizia e la tine. Tu sau ceilalți?

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase