VIDEO | Horoscopul zilei de vineri, 12 august 2022. „Vărsătorii” primesc multă afecțiune

Publicat: 12/08/2022, 06:00

Azi e o zi în care poți face schimbări importante, poți renunța la anumite situații sau relații care au devenit apăsătoare. Unii nativi se vor elibera de stres, în timp ce alții vor petrece.

BERBEC

Azi o să te bucuri mult de vibrațiile bune ale celor din jur. Sprijinul din partea membrilor găștii te va ajuta să te acomodezi cu situațiile imprevizibile.

TAUR

Orice decizie ai de luat, mișcă-te cu prudență ca o felină gata să atace prada, nu ca un Taur plin de nervi. Calculează-ți atent următorul pas. Intuiția nu e prietena ta azi, dar poti avea rezultate bune la job.

GEMENI

Te poți baza pe comunicare, ca de obicei, cuvintele sunt puterea ta. Azi e o zi bună în care poți să inițiezi o discuție mai profundă cu partenerul sau chiar cu tine însuți. Recomandarea e lămurești exact ce îți dorești! Poti planifica o vacanța.

RAC

Ies la iveală vechile sentimentele de resentimente. Încă nu te-ai vindecat de ele. Treci peste acest val de emoții înșelătoare apelând la latura ta spirituală. Totuși, o zi bună pentru bani si investitii.

LEU

Ești pus în fața unei noi perspective și informațiile primite de la un coleg sau un prieten îți schimbă puțin modul de a privi lumea. Oportunitățile care ți se ivesc azi te vor ajuta să faci un lucru pentru care nu ți-ai găsit niciodată curajul.

FECIOARĂ

Ești greu de clintit din obiceiurile tale. Dar ce te faci dacă partenerul adoptă aceeași atitudine? Două pietre tari doar se vor ciocni între ele! Cu alte cuvinte, pentru a avea armonie în casă, ai grijă să îți mai îndulcești puțin atitudinea au măcar să accepți schimările.

BALANȚĂ

Fii prudent și ai grijă să eviți accidentările! În general este bine să fi precaut în acțiunile tale, dar și discuții. Paza bună trece primejdia rea! Atenție și la relația cu persoana iubită, fă-i un cadou drăguț.

SCORPION

Îmbrățișează schimbarea! În jur vei simți doar vibrații bune, toți te aplaudă pentru atitudinea ta pozitivă. Ai ocazia să crești, să te dezvolți, dar pentru asta trebuie să fii pregătit să lași trecutul în urmă.

SĂGETĂTOR
Se pot ivi noi oportunități cu un mare potential. De asemenea, pentru orice parteneriat încheiat azi se va dovedi că vei primi unul cu mai multe beneficii. Ai grijă la alimentație.

CAPRICORN

S-ar putea să-ți dorești o vacanță. E un moment grozav să începi să te documentezi pentru diferite destinații. Nu te sfii să optezi pentru un loc nou și exotic în care nu ai mai fost. Făcând acest lucru, îi spui universului că ești pregătit pentru noi experiențe.

VĂRSĂTOR

Primești multă afecțiune și sprijin plin de iubire din partea partenerului tău. Se poate întâmpla ceva azi ce îți va arăta că ești mai puternic și plin de resurse decât credeai tu!

PEȘTI

Ziua de astăzi aduce noi oportunități de a progresa. Nu pune prea multă presiune pe tine și nu exagera cu efortul fizic!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase