VIDEO | Horoscopul zilei de vineri, 26 august 2022. Pentru Raci, casa și familia au prioritate

Publicat: 26/08/2022, 06:00
Actualizat: 26/08/2022, 08:04

Mercur ajunge în Balanță, iar comunicarea este favorizată. Cel puțin suntem mai diplomați și căutăm soluții constructive. O evităm discuțiile în contradictoriu, însă și dacă ne agită cineva mai mult decât e cazul, vom exploda!

BERBEC

Mintea ta pare că s-a eliberat de stres și tensiune. Asimilezi foarte ușor sarcinile, dai randament mult mai bun în tot ce îți propui. În cazul în care ești implicat într-o relație, începi să comunici problemele cu partenerul și le veți rezolva cu ușurință.

TAUR

Comunicare este favorizată astăzi, exprimi foarte bine ceea ce ai de zis. În acest moment ai claritate în comunicare, asa că, ai ocazia de a cere ceva la locul de muncă sau de a clarifica o problemă acasă. Depinde de tine unde simți nevoia să faci acest lucru.

GEMENI

Distracția este pe primul loc! Ești invitat la un eveniment sau ajungi, prin cine știe ce conjunctură, într-o gașcă mai mare. Cunoști oameni și te simți ca peștele în apă în centrul atentiei! Intuiția ta e puternică, te poți încrede în ea când legi noi relații.

RAC

Casa și familia au prioritate – acorzi mult timp și energie acestor aspecte, iar sistemul tău de valori se schimbă în această perioadă. Dacă ai anumite idei de care nu ești sigur, cere un sfat. Atenție să nu fii egoist!

LEU

Te simți cam lipsit de vlagă azi, nivelul energiei este destul de jos. E mai bine să te preocupi de detalii, să fii atent la cele mai mici aspecte dintr-un plan. Ai nevoie să te aduni, atât fizic cât și psihic.

FECIOARĂ

O zi foarte bună să te ocupi de afaceri sau să îți pui în ordine acte si facturi. Poți să faci plăți, azi, să rezolvi probleme birocratice. Pragmatismul și atenția la detalii te vor ajuta să fii extrem de eficient!

BALANȚĂ

Comunicarea este grozavă, te înțelegi cu toată lumea și ai curaj să spui lucruri pe care le-ai ascuns! Esti ușor încărcat în relația de iubire, dar se poate rezolva problema cu ajutorul conversației.

SCORPION

Ești pe punctul de a obține o promovare la serviciu. Un stimulent financiar o să apară, cu siguranță, într-o formă sau alta. Ești foarte concentrat și motivat, iar rezultatele tale la muncă sunt peste așteptări.

SĂGETĂTOR

Este din ce în ce mai favorizată colaborarea cu ceilalți. Vei fi în formă pentru a comunica și ai tot felul de idei creative, inclusiv în cercul de prieteni. Nu ar fi de mirare să fi cel care propune o excursie spontană. De care, ce-i drept, ai avea nevoie pentru a te relaxa!

CAPRICORN

Ai o energie debordantă și idei foarte bune. Cei din jur te apreciază pentru acest lucru. E posibil să călătorești în străinătate, iar dacă nu se întâmplă asta, formezi o legătură deosebită cu cineva de peste hotare.

VĂRSĂTOR

Este favorizată zona banilor, unde lucrurile se așază în sfârșit. Ai parte de mari surprize în acest sens. Este o zi în care ar fi bine să si asculți, să te conectezi și să-i înțelegi pe ceilalți.

PEȘTI

O zi foarte bună pentru relatia cu părinții! Mergi în vizită sau invită-i în oras, veți petrece timp de calitate. Când comunici cu cei din jur, ai grijă să folosești empatia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase