„I-am spus că ești un erou plecat în misiune să salvezi îngerașii cu aripi frânte”. Mesajul sfâșietor al Ionelei, soția militarului mort în tragedia aviatică din Constanța

„I-am spus că ești un erou plecat în misiune să salvezi îngerașii cu aripi frânte”. Mesajul sfâșietor al Ionelei, soția militarului mort în tragedia aviatică din Constanța
Sursă foto: Facebook
Publicat: 04/03/2022, 16:02
Actualizat: 04/03/2022, 16:58

Sergiu Bosoi, unul dintre cei şapte militari care au murit după prăbuşirea elicopterului IAR-330-Puma în judeţul Constanţa, a lăsat în urmă o familie îndurerată. După moartea bărbatului de 37 de ani, două fetițe au rămas orfane de tată. 

Sergiu era scafandru marin, salvator pe mare și tatăl a două fetițe. Una de un an și jumătate și una de patru. Soția acestuia a postat un mesaj emoționat și a mărturisit că le povestește celor două fetițe că tatăl lor este plecat într-o misiune la îngeri.

„Toate vin de la Dumnezeu, atât viața cât și sfârșitul ei… Pentru noi cei care rămânem în urmă este cel mai greu, dar singurul lucru pe care îl mai putem face este să ne rugăm pentru sufletul celor morți.Dumnezeu să te odihnească în pace, iub! Știu că ai fost și vei fi mândru de noi, fetele tale! Îți promit că voi fi puternică și o să fac tot ce ține de mine să fiu și mamă și tată pentru copii noștri!Rebecăi i-am spus deja că ești un SUPER EROU plecat în misiune să salvezi îngerașii cu aripi frânte, să-i duci cu elicopterul la Doamne, Doamne să îi facă bine!”, a scria Ionela pe Facebook.

Nataliei îi voi vorbi mereu despre tine și sper să înțeleagă când va mai crește că tati e cel mai bun și nimeni nu îi va lua locul. Nu sunt de acord cu decizia divinității, însă sunt convinsă că de acolo de sus vei fi mereu cu noi și ne vei proteja! Nu știu să vorbesc despre tine la trecut, pentru că tu vei trăi veșnic în mine prin copii noștri! Ps. Ce moment frumos a fost când ți-am făcut fotografia asta! Ps. Bucurați-vă de toți ai voștri azi, mâine nu e promis nimănui!!”, este mesajul emoționant al femeii.

Cum s-a prăbușit elicopterul IAR 330-Puma

Elicopterul IAR 330-Puma, decolat, miercuri, 2 martie, în jurul orei 20.21, în misiune de căutare-salvare a aeronavei Mig 21 LanceR. Elicopterul a decolat de urgență spre zona posibilului impact, însă, la un moment dat, a dispărut de pe radar.

Pilotul elicopterului primise ordin să se întoarcă, din cauza vremii nefavorabile, dar nu a mai apucat. Aparatul s-a izbit de sol și a luat foc, lângă Cogelac, iar cei 7 militari de la bord au murit.

Ceilalți membri ai echipajului au fost, potrivit MApN, locotenent-comandor Florin Bogdan, maistrul militar Gelu Banu, sergent Ionuț Marinescu, Caporal cls. a III-a Cătălin Lateș și maistru militar cls. I Vlad Carp

Citește și Ipoteze în cazul tragediei aviatice din Constanța. Cum poate fi explicată prăbușirea elicopterului, în care au murit 7 militari