VIDEO | Ilie Năstase: „L-aș vota pe Dan Puric dacă ar candida la președinția României”

Publicat: 08/04/2022, 12:15
Actualizat: 08/04/2022, 12:22

Fostul mare tenismen Ilie Năstase împărtășește, într-o nouă ediție a podcastului „Altceva cu Adrian Artene” – proiectul de suflet al directorul editorial al trustului de presă „Gândul Media Network” – momente inedite dintr-o carieră întinsă pe zeci de ani. În cadrul discuției cu Adrian Artene, Ilie Năstase a precizat că l-ar vota la președinția României pe Dan Puric.

„Îl știți pe domnul Dan Puric? Eu mâine l-aș vota președintele României pe acest om. Vorbește din suflet și spune adevărul, care deranjează pe toată lumea. L-am auzit pe unul spunând că e prorus (Dan Puric – n.r.). El e mai român…. și în primul și în primul rând este credincios. Crede în Dumnezeu, asta îmi place la el. Și i-am zis: «dacă vreodată candidezi, cu două mâini vin să te votez. Cu două mâini»”, povestește fostul mare sportiv, în cadrul discuției cu Adrian Artene.

Un nou podcast marca Adrian Artene

În noul format de podcast, Adrian Artene a investit energie și credința că va fi pe placul urmăritorilor din toate categoriile sociale.

„Altceva cu Adrian Artene” este un podcast care, cu siguranță, va intra în sufletul „consumatorilor” online, în special datorită temelor care vor fi abordate. Invitații vor fi de marcă și vor putea fi urmăriți, în toată splendoarea lor, săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00.

Urmărește interviul integral cu Ilie Năstase, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 19, doar pe canalul de Youtube Altceva cu Adrian Artene. Abonați-vă aici!