VIDEO | Au apărut imagini cu femeia aflată în audiență la ședința Consiliului Local al Sectorului 1, înainte să i se facă rău și să fie preluată de un echipaj SMURD

Publicat: 10/06/2022, 18:16
Actualizat: 10/06/2022, 20:05

Unei femei de 55 de ani i s-a făcut rău, vineri, în jurul orei 14:00, în timp ce se afla în audiență la ședința ordinară a Consiliului Local al Sectorului 1. Două echipaje SMURD au ajuns la fața locului și i-au acordat ajutor medical, apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca, în stare de conștientă, pentru investigații amănunțite. Ulterior, au apărut imagini cu femeia, în timpul audienței.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF), cel mai probabil femeia a leșinat, din cauza emoțiilor.

Inițial, apelul la 112 semnala faptul că o persoană este în stare de inconștiență și are nevoie de ajutor, potrivit medicilor.

Conform unei înregistrări video făcute de reporterii GÂNDUL, femeia a fost scoasă din sediul Primăriei Sectorului 1 pe o targă și transportată la autospeciala SMURD.

Ulterior, au apărut imagini cu femeia în timpul audienței, înainte de a i se face rău în sediul primăriei.

Ea a spus ca avea un aviz PUD (Plan Urbanistic de Detaliu), aprobat din 2019-2020 (in iarnă), de care nu a putut să beneficieze pentru că s-a lovit de un blocaj și i-a expirat documentația, fără a primi nicio explicație, precizând că de atunci se luptă aproape singură să i se facă dreptate.

„Am emoții, mi se pare că am venit la tăierea capului”, și-a început femeia alocutiunea.

La un moment dat, însă, ea începe să plângă și spune că dosarul sau a fost ținut în mod deliberat la sertar.

„Am facut toate demersurile și am ajuns să îmi expire dosarul, fără nicio rectificare sau o cerință din partea cuiva. Din 2020, am trecut comisia tehnică, juridică și absolut tot. Am făcut audiențe, cereri către președintele Consiliului, să fiu primită sau să mă bage cineva în seamă (…) Vreau să mi se spună de ce am ajuns în această situație, în care să îmi expire documentația, fără să mi se ceară nimic. Nu am reclamații de la vecini. Am ajuns să cred că cineva, în mod deliberat, ține acel dosar, probabil cu ceva în spate. Nu mi s-a adus la cunoștință că ar fi ceva în neregulă cu acel dosar”, a mai spus femeia, care în încheiere, printre lacrimi, a mai avut o cerință….

„Nu am decât rugămintea să îmi spuneți totuși de ce, nu cer nimic mai mult”, a adăugat femeia.

Mai târziu, i s-a făcut rău și a ajuns la spital, dar – din fericire – este în afara oricărui pericol, potrivit ISU-BIF.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult