IMAGINI EXCLUSIVE. Liz Mitchell, vocea originală a formaţiei BONEY M., a ajuns la București, unde va susține, sâmbătă, un concert la Sala Palatului

Publicat: 24/02/2023, 17:41

Wilmark Entertainment Show și Arsenium, două nume consacrate ale industriei muzicale și de entertainment sunt invitații speciali ai concertului Boney M. feat Liz Mitchell. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului sâmbătă, 25 februarie.

Reporterii GÂNDUL au surprins-o vineri pe uimitoarea Liz Mitchell, vocea originală a formaţiei, la Aeroportul Internațional Henri Coandă, imediat după ce a aterizat la București.

“Buna, tuturor. Sunt Liz Michell, vocea originală a grupului Boney M. Voi veni in Bucureşti pe data de 25 februarie la Sala Palatului. Sper că toata lumea va participa si se va bucura de eveniment. Aștept cu nerăbdare!”,  a transmis ea  fanilor din România cu câteva zile înainte de a ajunge în București.

Magia grupului Boney M. rămâne de actualitate prin arhicunoscutele piese, fredonate şi ascultate de milioane şi milioane de oameni, precum: „Sunny”, „Daddy Cool”, „Rasputin”, „Ma Baker”, „Rivers of Babylon”, „Brown Girl in the Ring, „Belfast”, „Malaika”.

Alături de Wilmark și Arsenium, doi extraordinari tineri, câştigători ai show-ului „Românii au talent” si proaspăt finalişti ai “America’s Got Talent All Stars”, Ana-Maria Mărgean şi Darius Mabda, vor urca pe scena Sălii Palatului pe data de 25 februarie cu un număr surpriză, în deschiderea mega-concertului Boney M. feat Liz Mitchell.

Despre Wilmark

Wilmark Rizo Hernandez este dansator, actor, prezentator şi coregraf, originar din Santafe de Bogota, Columbia. În anul 1994 vine în România pentru a urma cursurile Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti, dorinţa sa la acea vreme fiind aceea de a deveni inginer.

Nu a durat mult până când dorul de ţara natală și de atmosfera tropicală a Columbiei l-au îndemnat pe Wilmark să aducă în România o mică parte din căldura ritmurilor latino-americane. Astfel, se face remarcat la „Salsa You & Me”, prima discotecă salsa din România, devenind primul instructor de ritmuri latino-americane din România.

În 1998, deschide prima şcoală de dansuri latino-americane tradiționale sub numele „Dansează cu mine”. Tot în acel an, face cunoştinţă cu Pro TV, fiind prezentator și dansator în emisiunea „Paradis Latino” alături de Vali Bărbulescu, Andi Moisescu, Mihai Gurei şi Ramon Cotizo, George Vintila, Vlad Craioveanu şi multi alţii.

Wilmark și-a consolidat cariera cu emisiuni ca „Latino Party”, „Vara ispitelor”, „Dansez pentru tine”, „KidSing” sau „Tropicasao”. Wilmark a lansat prima orchestră de salsa din România, Mandinga, fiind atât managerul, directorul artistic, producătorul și impresarul orchestrei.

În 2004, Wilmark și-a lărgit orizonturile, organizând evenimente latino, prin intermediul propriei agenţii. A organizat cel mai important festival latino din Romania – „Romania Salsa Week”. Din anul 2011 este Președintele Asociaţiei Române de Dans, unde creează oportunități pentru tinere talente și o bază pentru buna desfășurare a evenimentelor din comunitatea latino.

Despre Arsenium

Arsenie Todiraș, sub numele de scenă „Arsenium”, a devenit cunoscut odată cu trupa O-Zone, ce s-a bucurat de o carieră fulminantă în Moldova. Nu a durat mult până ce trupa a lansat câteva hit-uri mari în România , iar „Dragostea din tei” a fost piesa prin care au cucerit întreaga planetă, vânzând peste 15 milioane de single-uri în toată lumea, fiind numărul 1 European Billboard mai multe săptămâni.

Curând, piesa a ajuns numărul 1 și în Japonia în 2005, unde Arsenium a cântat pentru ultima oară în cadrul trupei. Imediat după destrămarea formației, Arsenium a lansat piesa „Love Me, Love Me” în mai multe țări din Europa și Japonia. A mers în turnee de promovare și concerte, piesa intrând în topurile muzicale ale mai multor țări.

În 2006, a lansat albumul „33 Element”. A participat la concursul „Eurovision” din Grecia unde a reprezentat Moldova cu piesa „Loca”, alături de Connect-R și Natalia Gordienko.

În următorii ani lansează numeroase piese precum „Wake up”, „Professional Heartbreakers”, „Rumadai”, „Minimum”, „Erase it”, „Bella Bella” sau „Bon Ami”. Anul trecut, Arsenium a lansat piesa „O zi”, în colaborare cu Holograf.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
Exclusiv. La 10 ani de la moartea lui Dinu Patriciu, familia se ceartă pe avere....
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Au trecut 505 ani de la moartea marelui Leonardo da Vinci. Moştenirea lui este încă...