În 2009, băiatul din imagine a fost dat dispărut, iar în 2010 a fost declarat decedat. Zilele trecute, însă, a fost găsit în viață. Ireal ce s-a întâmplat cu el și unde a fost în ultimii 13 ani

În 2009, băiatul din imagine a fost dat dispărut, iar în 2010 a fost declarat decedat. Zilele trecute, însă, a fost găsit în viață. Ireal ce s-a întâmplat cu el și unde a fost în ultimii 13 ani
SURSA FOTO: The Herald
Publicat: 03/01/2023, 15:51

O mamă care era sigură că fiul ei a murit după ce nu a auzit de el timp de un deceniu a rămas în stare de șoc când a aflat că acesta trăiește. Tânărul a fost descoperit în viață într-un spital din sudul Franței.

Nicholas Curtis, din Glasgow, Lanarkshire, Marea Britanie, a făcut autostopul în Spania și Franța la mijlocul anilor 2000 și nu a mai luat legătura cu familia sa din 2010.

Mama lui, Joyce Curtis, a crezut că fiul ei a murit, dar pe 19 decembrie a primit un apel care spunea că băiatul ei se afla într-un spital din sudul Franței.

”Nu-mi venea să cred. M-am gândit că din cauza Covid și a tot ce s-a întâmplat, am crezut că a murit. Am plâns pentru el. Când am primit apelul pentru a-mi  spune că este în viață, am intrat în șoc. Tot ce am făcut a fost să plâng toată ziua. Acest lucru mi-a făcut Crăciunul mai fericit, mai ales că soțul meu a murit în iunie. Este ca acel film „Miracol pe strada 34”. Este ca un miracol. M-am resemnat cu faptul că a murit. Chiar am crezut asta și cred că toată lumea a gândit la fel”, a povestit femeia pentru Daily Star.

Joyce a considerat că băiatul ei trăia greu de ceva vreme la Paris, după ce a raportat dispariția lui în 2009.

Ea l-a vizitat într-un spital din Franța un an mai târziu, după ce a primit un apel de la consulatul francez, dar după aceea nu l-a mai văzut și nu a mai auzit despre el.

„Am primit o scrisoare în 2010 în care mi se spunea că Nicholas a fost internat în spital în Franța. Până atunci dispăruse de ceva vreme”, mai spune femeia.

Ea și soțul ei au plecat să-l viziteze atunci și au încercau să-l aducă înapoi în Marea Britanie, dar în acest proces, el a dispărut din nou.

„L-am așteptat să vină acasă, dar nu a mai dat niciun semn. Când l-am vizitat în Franța, i-am cumpărat niște pantofi și chestii de genul ăsta, ca să poată avea haine cu care să călătorească înapoi spre casă”, a adăugat ea.

Dar Nicholas nu a ajuns niciodată acasă și asta a fost ultima dată când familia a mai avut vești despre el, până acum, când consulatul britanic a luat legătura cu familia pentru a-i anunța că băiatul este din nou spitalizat și au confirmat că este în viață.

„Am vorbit cu el la telefon. Arată sănătos. L-am întrebat: „Vii acasă, Nikky?” Și el a spus: „Da”. Nu îmi pot imagina prin ce a trecut. Trebuie doar să-l duc acasă. Încă nu-mi fac speranțe până nu-l aduc acasă. Sper să pot ajunge în Franța cu fiica mea ca să-l pot vedea”, mai psune Joyce.

Purtătorul de cuvânt al Oficiului pentru Externe, Commonwealth și Dezvoltare a declarat: „Sprijinim un britanic în Franța și oferim asistență familiei. Suntem în contact cu autoritățile locale”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Noroc fără precedent! Ce s-a întâmplat o femeie care câștigat 1 milion de dolari la...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ