Incendiu urmat de o explozie, la o locuință din Bistrița-Năsăud. Un bărbat a suferit răni la nivelul feței

Incendiu urmat de o explozie, la o locuință din Bistrița-Năsăud. Un bărbat a suferit răni la nivelul feței
Incendiu urmat de o explozie, la o locuință din Bistrița-Năsăud
Publicat: 19/12/2020, 19:00
Actualizat: 20/12/2020, 10:26

Două echipaje de pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud și un echipaj SMURD au intervenit, sâmbătă, la un incendiu, urmat de o explozie, la o casă din localitatea Dumitra, în același județ.

Din primele informații, a rezultat faptul că flăcările au pornit de la un aparat de gătit lăsat nesupravegheat, iar deflagrația ar fi fost provocată de existența unor tuburi de spumă poliuretanică gen spray și vopseluri care erau depozitate în apropierea sursei de căldură.

S-a înregistrat o singură victimă, un bărbat, care a suferit răni la nivelul feței, fără a-i fi pusă viața în pericol. Acesta  primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând tranportul la spital.

În urma incendiului, au ars trei camere cu mobilierul aferent, hol, bucătărie, pe o suprafață de aproximativ 180 mp.

Incendiu puternic lângă Craiova. Două capete de tractor și remorcile acestora au ars în proporție de 90%

Două capete tractor au ars aproape în totalitate într-un puternic incendiu izbucnit miercuri, 17 decembrie, lângă Craiova, în județul Dolj.

Acestea erau parcate pe drumul dintre Metro și localitatea Cârcea, pe un teren viran. Imagini de la fața locului au fost difuzate la GÂNDUL LIVE.

Două capete tractor și remorcile au ars aproape complet, în urma unui incendiu început din motive care nu au fost elucidate până în prezent. Focul a fost extrem de puternic și a fost anunțat la 112 în jurul orei 20:30.

La fața locului s-a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă de la Detașamentul 2 Pompieri Craiova. Incendiul a fost stins după aproximativ două ore și jumătate. Potrivit ISU Dolj, capetele de tractor și remorcile lor au ars în proporție de 90%.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase