Informații noi în speța accidentului produs de Monica Macovei. Ce spun reprezentanții Spitalului de Urgență Constanța despre starea motociclistului rănit. Fostul europarlamentar a dat explicații pe facebook, ancheta continuă

Informații noi în speța accidentului produs de Monica Macovei. Ce spun reprezentanții Spitalului de Urgență Constanța despre starea motociclistului rănit. Fostul europarlamentar a dat explicații pe facebook, ancheta continuă
Publicat: 09/10/2022, 12:26
Actualizat: 09/10/2022, 15:42

Apar informații noi în speța accidentului produs sâmbătă de Monica Macovei, fost europarlamentar și fost ministru al Justiției. Potrivit precizărilor de ultimă oră făcute de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, starea motociclistului rănit în accidentul de sâmbătă, în care a fost implicată Monica Macovei, este una gravă. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

După ce în presă au apărut informații conform cărora Monica Macovei ar fi circulat pe contrases și ar fi pierdut controlul mașinii, aceasta a revenit cu propria versiune, negând cele apărute și explicând că „un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart.”

UPDATE – Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că motociclistul a fost operat pentru fracturile pe care le-a suferit în urma accidentului, el fiind stabili şi conştient. Bărbatul este internat pe secţia de Terapie Intensivă, potrivit informațiilor news.ro.

Motociclistul, diagnosticat la faţa locului cu fractură deschisă la picior, fractură deschisă la mână şi traumatism toracic

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au afirmat că starea bărbatului de 56 de ani, rănit în accidentul rutier de la Mangalia, este una gravă, fără a oferi alte detalii despre acesta, potrivit news.ro.

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul a fost diagnosticat la faţa locului cu fractură deschisă la picior, fractură deschisă la mână şi traumatism toracic.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă la ieșirea din stațiunea 2 Mai

Un motociclist a fost grav rănit, sâmbătă, de mașina condusă de Monica Macovei, fost ministru al Justiției. Motociclistul în vârstă de 56 de ani a fost dus la spital cu un elicopter SMURD.

Accidentul rutier s-a produs puțin după ora prânzului, la ieșirea din stațiunea 2 Mai. Monica Macovei se afla la volanul SUV-ului său și se îndrepta către Mangalia. Într-o curbă, fostul ministru al Justiției a intrat în coliziune cu un motociclist, pe care l-a aruncat într-un parapet metalic.

Bărbatul de 56 de ani a rămas nemișcat pe asfalt, iar motocicleta a fost cuprinsă de flăcări. Salvatorii au chemat rapid ajutor și la fața locului a ajuns un elicopter SMURD, scrie observatornews.ro.

Monica Macovei, explicații pe facebook

„Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă.

Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul sa îşi revină, de câteva ore încerc sa obţin informaţii despre starea lui”, a scris Monica Macovei, a fost varianta prezentată sâmbătă pe Facebook de Monica Macovei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului