Insula exotică iubită de români, o destinație a escapadelor exotice, unde te poți relaxa cu o baie în ocean și în decembrie cu doar 1.000 de euro

Insula exotică iubită de români, o destinație a escapadelor exotice, unde te poți relaxa cu o baie în ocean și în decembrie cu doar 1.000 de euro
Sursa foto: Profimedia images
Publicat: 22/12/2023, 11:47

La doar câteva ore de zburat cu avionul există un adevărat paradis unde mulți români își găsesc refugiul perfect de la frigul iernii și se delectează cu plăceri exotice precum baile în ocean, chiar și în luna decembrie.

Cu costuri accesibile începând de la 1.000 de euro, insula Tenerife devine din ce în ce mai atractivă pentru turiștii dornici de zilele călduroase de vară.

Această destinație reprezintă un adevărat paradis tropical la îndemâna celor care caută să evadeze din cotidian și să se bucure de plăcerile unice pe care le oferă această insulă fermecătoare. Baile în ocean, peisajele pitorești și atmosfera relaxantă fac din această destinație de vacanță o alegere excelentă pentru românii în căutare de aventură și relaxare.

Un tânăr entuziast, care visa să se scalde în apele oceanului, a cerut sfaturi pe grupul de Facebook „Vacanțe do it yourself”. Bugetul său era de 1.000 de euro pentru o călătorie de 3-4 zile.

„Salutări grupului! Mi-am dorit din adolescență să fac măcar o dată baie într-un ocean și aș vrea în primăvara ce urmează să bifez și această dorință. Dacă mai este cineva care a făcut lucrul asta și mă poate ajută cu idei aș aprecia maxim.

ugetul total 1000 euro +/- pentru 3-4 zile. Călătoresc singur, prefer variante fără pașaport. Nu sunt pretențios la cazare, pat și baie să am, am de gând să mă plimb camera fiind doar pentru somn.

Nu vreau să stau la plajă, doar să înot o dată, așadar câtă vreme apa e pe la 19-20 grade e ok destinația. Mulțumesc anticipat pentru sfaturi și idei”, a scris el.

Comunitatea i-a oferit mai multe sugestii, iar printre cele recomandate s-a numărat insula Tenerife. Membrii grupului au împărtășit experiențe personale, menționând că în martie, temperatura apei a atins aproximativ 20 de grade, făcându-l potrivit pentru înot. Cei care au vizitat Tenerife au subliniat și diversitatea activităților disponibile și costurile accesibile ale biletelor de avion și cazării.

„Tenerife, te încadrezi în buget și e super ieftină băutura și mâncarea”, i-a scris cineva.

„Tenerife, zona de sud. Plajele din Las Americas (una e chiar fara văluri), zona Adeje (plaja de Duque) sau zona Los Cristianos. Noi tocmai ce ne-am întors. Am făcut baie și nu ne-a înghețat inima. Am prins două zile cu soare, cam 24 de grade, apa avea cam 21-22. Noi vrem să mai mergem”, a completat altcineva.

„Clar Tenerife… În martie, la o primă căutare am găsit bilet de avion cu 750 de lei, cazare, dacă nu vrei aproape de plaja și ești dispus să urci într-un autobuz, găsești fără probleme la 50 euro pe noapte, berea la terase o găsești și la un euro”, a întărit o doamnă, care a adăugat apoi: „6 zile, 180 euro cazarea, 150 euro avionul și-ți rămân 670 de cheltuială.”

Tenerife recomand și eu, am fost în ianuarie anul acesta și au fost 26 de grade, am făcut baie în ocean liniștită…Mâncare și băutură bună și ieftină, cazarea mai aproape de plajă e mai scumpă, dar la 40 de minute de mers pe jos găsești ceva mai ieftin”, i-a mai zis o internaută.

„Mergeți în Tenerife! Aveți foarte multe activități interesante de făcut, iar culoarea apei…Poza nu este editată deloc”, a scris o domnișoară care postat și o fotografie. „Tenerife! Englezii fac baie și acum”, a intervenit în discuție altcineva.

Alte opțiuni propuse au inclus Madeira, Portugalia, Maroc, și chiar Zanzibar pentru cei dispuși să obțină pașaportul. În cele din urmă, tânărul a ales să exploreze Tenerife, considerând-o cea mai potrivită opțiune pentru ceea ce căuta, potrivit Adevărul.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică