Interlop din Cluj, condamnat după ce l-a abuzat sexual, în plină stradă, pe partenerul fostei sale iubite. Ce pedeapsă a primit

Interlop din Cluj, condamnat după ce l-a abuzat sexual, în plină stradă, pe partenerul fostei sale iubite. Ce pedeapsă a primit
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 24/09/2021, 12:55

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Cluj-Napoca, membru al clanului interlop Hoca, a fost condamnat la 8 ani de închisoare după ce i-a agresat pe fosta iubită și pe noul partener al acesteia.

Cei doi au fost atacați în propria locuință în timpul nopții și au fost tăiați pe față cu un cutter.

Bărbatul a fost obligat să îi facă sex oral interlopului, acesta din urmă filmând întreaga scenă, informează Libertatea.

Faptele au avut loc anul trecut, după ce femeia a decis să îl părăsească pe bărbatul de 30 de ani din cauza bătăilor.

Doar că acesta nu a putut să accepte faptul că femeia, cu care are și un copil, a început o altă relație. Femeia s-a mutat la mama sa, dar nici acolo nu a avut liniște, pentru că interlopul a provocat mai multe scandaluri și acolo.

Interlopul agresase și două echipaje MAI

În seara de 10 aprilie 2020, în pofida restricțiilor de circulație impuse din cauza pandemiei, bărbatul s-a deplasat la domiciliul mamei femeii, însă a fost oprit de un echipaj MAI.

El a fost interogat de polițiști și de jandarmi și a devenit recalcitrant atunci când i-a fost cerută declarația pe propria răspundere, amenințându-i pe oamenii legii.

„Nu uita că noi tot aicia rămânem și asta nu rămâne așa”, „te prind eu singur atunci când nu ești în uniformă”, „am mai făcut pușcărie și nu mi-e frică să fac pușcărie pentru tine, te omor”, le-a spus el polițiștilor și jandarmilor.

Bărbatul a fost acuzat de ultraj și a fost plasat sub control judiciar. El nu ar fi avut voie să părăsească localitatea Florești, unde are domiciliul.

Însă acesta a încălcat din nou legea și a mers de mai multe ori la Cluj, unde a continuat să provoace scandaluri la domiciliul mamei fostei iubite.

După un asemenea scandal, în noaptea de 28 spre 29 mai, femeia a chemat Poliția.

Bărbatul a devenit din nou recalcitrant și i-a amenințat cu o sticlă pe polițiști și jandarmi și le-a cerut să se bată „parte în parte”.

Pe unul dintre polițiști l-a atacat și a încercat să îl apuce de organele genitale, dar a fost imobilizat de ceilalți oameni ai legii.

Pentru acest gest, el a fost trimis în judecată și condamnat la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare de magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca. Aceștia au apreciat că „în raport cu vârsta inculpatului, executarea pedepsei în regim de detenție nu ar avea ca efect reeducarea acestuia și formarea unei conduite corecte față de regulile de conviețuire socială, ci din contră, adâncirea comportamentului infracțional al inculpatului”.

Bărbatul nu a fost intimidat de condamnare

Odată cu pronunțarea sentinței, rămasă definitivă prin neapelare, judecătorii au decis punerea în libertate a inculpatului.

Ieșit din închisoare, el a pus la cale un plan pentru a se răzbuna pe fosta iubită, care între timp se mutase într-un imobil din Cluj-Napoca împreună cu noul ei iubit.

În noaptea de 27 noiembrie, el s-a deplasat la locuința acestora și a intrat în casă prin balcon, atacându-i pe cei doi în timp ce aceștia dormeau.

Înarmat cu un cutter, el a tăiat-o pe femeie pe față și pe mâini, i-a tăiat părul și a lovit-o cu pumnii și picioarele.

Viol în plină stradă

Iubitul femeii a sărit pe geam de la etajul 1, dar a fost urmărit de atacator, care l-a prins, l-a doborât la sol, l-a lovit cu pumnii și picioarele și l-a tăiat, cu același cutter, pe față.

Ulterior, i-a cerut telefonul mobil, apoi l-a obligat să se așeze în genunchi și să îi facă sex oral în plină stradă.

Întreaga scenă a fost filmată și transmisă direct pe Facebook Messenger, trimițând filmarea și unui apropiat cu mesajul ironic: „băiat de băiat”.

Ulterior, agresorul a șters mesajul. Realizând gravitatea gestului său, bărbatul i-a permis victimei să plece, apoi a sunat la 112 pentru a se autodenunța, așteptând polițiștii pentru a se preda la locul agresiunii sexuale. A fost arestat preventiv, măsura fiind prelungită consecutiv până în prezent.

Bărbatul de 30 de ani nu și-a recunoscut faptele. A invocat că nu l-a supus la acte sexuale pe iubitul fostei concubine, ci doar i-a solicitat să-i „pupe penisul”, iar filmarea s-ar fi realizat după ce ar fi apăsat din greșeală pe butonul telefonului. Apărarea sa a fost infirmată chiar de înregistrare.

Potrivit anchetatorilor, în cele 11 secunde surprinse de camera telefonului, se observă cu agresorul forțează victima să-i facă sex oral.

magistrații Tribunalului Cluj-Napoca l-au găsit vinovat și au dispus condamnarea acestuia la 8 ani și 4 luni de închisoare pentru distrugere, acces ilegal la un sistem informatic, ultraj contra bunelor moravuri și tâlhărie, fiindu-i revocată suspendarea pedepsei pentru ultraj, primită anul trecut. Sentința, pronunțată pe 16 septembrie de tribunal, nu este definitivă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun