Interlopii care l-au înjunghiat pe manelistul Bogdan Mocanu au fost reținuți. Agresorii aveau acasă săbii, cuțite și macete

Publicat: 25/05/2022, 16:43

Doi bărbați care, la jumătatea lunii mai, l-ar fi înjunghiat, într-un club din Mamaia, pe interpretul de muzică de petrecere Bogdan Mocanu, au fost reținuți, miercuri, de polițiștii Constănțeni. În urma perchezițiilor făcute în locuințele acestora, s-au găsit o mulțime de arme albe.

În dimineața zilei de 14 mai, Bogdan Mocanu a ieșit plin de sânge dintr-un club din Mamaia. Acesta a fost observat de o echipă de polițiști și luat la întrebări, însă a refuzat să spună ce s-a întâmplat și cu atât mai puțin să depună plângere.

Totuși, acesta a relatat în spațiul public că ar fi fost atacat în club, cu o macetă, din motive pe care nu le cunoaște. Acesta a spus, totuși, că a „salutat” o fată care era însoțită, iar la foarte scurt timp a avut un conflict cu patru bărbați, dintre care unul l-ar fi rănit.

Deși interpretul de manele a refuzat să depună reclamație, polițiștii stațiunii Mamaia au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice și port ilegal de armă albă.

Interlopii au negat că l-au rănit pe Bogdan Mocanu

În acet context, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale, au fost organizate trei descinderi, care au avut loc în județele Călărași, Ilfov și București.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite mai multe arme albe. Este vorba despre săbii, macete, cuțite, castete și un box, pe care se presupune că indivizii le foloseau cu ocazia unor lupte de stradă.

Conform polițiștilor, doi bărbați au fost conduși la audieri și mai apoi reținuți pentru 24 de ore. Conform unor surse judiciare, cei doi se numesc Victor Barbu și Costel Argint și nu ar reprezenta figuri cunoscute ale lumii interlope.

Aceștia au recunoscut că s-au certat cu Bogdan Mocanu, însă au negat faptul că vreunul dintre ei l-ar fi atacat, pe cântăreț, cu o armă albă.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult