Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea, transferat la un spital din București după ce o macara s-a prăbușit peste el. “I se fac investigații amănunțite!”

Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea, transferat la un spital din București după ce o macara s-a prăbușit peste el. “I se fac investigații amănunțite!”
Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea, internat în spital după ce o macara s-a prăbușit peste el. “I se fac investigații amănunțite!”
Publicat: 31/03/2021, 19:29
Actualizat: 31/03/2021, 19:30

Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea, a fost internat, miercuri, la Spitalul Județean “Sf. Pantelimon” din Focșani, după ce o macara s-a prăbușit peste el.

UPDATE, ORA 19:28 / Ion Ștefan a fost transportat cu elicopterul la București, după ce o macara s-a prăbușit peste el. Politicianul a suferit mai multe răni grave în urma incidentului.

—————————————————-

În momentul accidentului, politicianul se afla la sediul companiei familei sale, unde se desfășurau lucrări de modernizare. Acesta a fost dus, de urgență, la Spitalul Județean “Sf. Pantelimon” din Focșani, unde i s-au efectuat mai multe analize.

Potrivit primelor informații, totul s-a întâmplat în cursul zilei de miercuri, la o construcție nouă a societății unde Ion Ștefan deține acțiuni.

Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

Foarte curând, medicii vor decide dacă Ion Ștefan trebuie transferat la un spital din Capitală, în urma incidentului care a avut loc la societatea Balcanic, unde deputatul este patron. Acesta s-ar fi ales cu răni la cap, mâini și picioare.

Ion Ștefan a pierdut cursa pentru funcția de primar al municipiului Focșani, în septembrie 2020

Reamintim că Ion Ştefan a pierdut, în septembrie 2020, cursa pentru alegerile locale în Focșani, în favoarea contracandidatului social-democrat. Cristi Valentin Misăilă, candidatul PSD la primăria municipiului Focșani, a câștigat un nou mandat.

A fost pentru a doua oară când liberalul Ion Ștefan a pierdut alegerile locale din Focșani, în fața lui Cristi Valentin Misăilă.

Vreau să mulţumesc tuturor focşănenilor pentru faptul că mi-au oferit posibilitatea de a continua proiectele pentru Focşani şi nu în ultimul rând pentru încrederea acordată. E o mare onoare, dar în acelaşi timp o mare provocare de a nu le dezamăgi încrederea acordată şi îmi doresc din tot sufletul ca în acest mandat să demonstrăm că Focşaniul, un minunat oraş istoric, este cu adevărat casa noastră”, a declarat, pentru AGERPRES, primarul Cristi Valentin Misăilă.