Jason Derulo, pe scenă la Craiova cu lenjerie pe care scria „PSD”. Reacția internauților | VIDEO

Seară incendiară la Craiova în ultima zi a festivalului IntenCity. Jason Derulo a ridicat publicul în picioare într-un show de zile mari, iar artiști precum DJ Snake, Lost Frequencies sau Martin Solveig au electrizat publicul venit pe arena „Ion Oblemenco”.

A fost ultima seară dintr-un total de trei al celui mai mare festival de muzică din sudul țării. După ce zilele trecute, pe scenă au urcat artiști precum Nana, Sandra, Luis Fonsi sau Paul van Dyk, seara trecută l-a avut în line-up pe Jason Derulo. Americanul a făcut spectacol alături de dansatorii săi, spre deliciul zecilor de mii de fani.

Jason Derulo s-a numărat printre artiștii care au participat la festivalul IntenCity de la Craiova, iar unii dintre spectatori au observat că în timpul concertului artistul purta lenjerie marca „PSD”.

Imaginile au devenit virale, iar mulți internauți s-au gândit, bineînțeles, la acronimul Partidului Social Democrat, formațiune din care face parte și primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, cel mai mare susținător al evenimentului din Bănie.

„Anul viitor sper că poartă USR”, „Nu sunt roșii ca să nu fie prea evident”, „I-a primit cadou din partea orașului” sau „Jason Derulo a pus PSD acolo unde trebuie!” sunt doar câteva dintre comentariile internauților după apariția imaginilor cu cântărețul american.

De fapt, este vorba despre un brand american de lenjerie pentru bărbați, iar o pereche se poate cumpăra cu 25 de dolari.

Aproximativ 20.000 de oameni au participat la Festivalul Intencity, organizat pe Stadionul “Ion Oblemenco”. Nana, La Bouche, C-Block, Ricchi e Poveri, Sandra, No Mercy, Luis Fonsi sau Thomas Andreas și Modern Talking Band au urcat pe scena arenei din Bănie.

Ce spune Jason Derulo despre publicul de la Craiova

Cântărețul american a spus că apreciază foarte mult emoțiile pe care le transmit fanii români.

„A trebuit să revin în România, să mă revăd cu fanii. E un loc foarte frumos și aș dori ca și mai mulți oameni să vină aici și să vadă ce locuri frumoase sunt. (…) Toată lumea vorbește despre cât de bună e mâncarea, dar nu am apucat să încerc nimic, am dormit mult, pentru că am călătorit toată noaptea și a trebuit să dorm pe zi și m-am trezit cu două ore înainte de concert. Dar fanii… wow, să călătorești așa departe de casă și totuși să simți așa de multă dragoste este extraordinar”, a declarat Jason Derulo.

Duminică seara, pe scena din Bănie, au mai urcat DJ faimoși, precum Martin Solveig, DJ Snake, Lost Frequencies sau Simon Patterson. Publicul s-a declarant extaziat de atmosferă, dar și de modul de organizare.

„Un festival senzație. DJ Snake a fost cel mai tare și bineînțeles, show-ului lui Jason Derulo, senzațional. Om spectacol. Dar la fiecare artist m-am simțit minunat: oameni frumoși și atmosferă ca afară”, a declarat Alexandru Ovidiu.

„Foarte tare! Era nevoie de așa ceva și la noi în oraș. Cei mai tari au fost DJ-ii Martin și Lost Frequences. Evident, și Jason Derulo a fost super. Bravo tuturor!” a spus Oana.

Festivalul IntenCity este la prima ediție. Peste 20 de artiști au venit la Craiova în aceste trei zile și au cântat sau mixat. Festivalul a cuprins seri de muzică disco, latino, electronică, trance, dar și dance și pop.

Georgiana Stănescu
Georgiana Stănescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova. În perioada 2005-2008 a fost corespondent Prima mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Test de cultură generală. De ce este special nasul cămilelor?