Laurențiu Reghecampf, plângere penală împotriva fostei soții! Antrenorul a încercat să-și vadă fiul, ea a făcut o criză de nervi

Laurențiu Reghecampf, plângere penală împotriva fostei soții! Antrenorul a încercat să-și vadă fiul, ea a făcut o criză de nervi
Laurențiu Reghecampf, plângere penală împotriva fostei soții
Publicat: 23/09/2022, 20:52
Actualizat: 23/09/2022, 21:30

Scandal imens între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cei doi au ajuns la Poliție unde au depus plângeri penale pentru fapte de agresiune.

În această seară, la sediul Poliției comunei Snagov s-a prezentat Laurențiu Reghecampf care a sesizat Poliția cu privire la faptul că fosta soție l-ar fi agresat pălmuindu-l, potrivit surselor Gândul.

La nici 10 minute, s-a prezentat și fosta soție care a reclamat faptul că Laurențiu Reghecampf ar fi îmbrâncit-o. Ambii au depus plângeri penale.

Reghecampf prezintă urme de violență la nivelul feței, în schimb Anamaria Prodan nu are niciun semn vizibil pe corp, potrivit IPJ Ilfov.

Acuzația în ambele situații: violență domestică. Poliția analizează posibilitatea de a emite ordine de protecție

Aceleași surse spun că el a încercat să discute cu fiul sau, iar fosta soție a făcut o criză de nervi și a refuzat să-i permită accesul în casă.

De la ce a pornit scandalul?

Laurențiu Reghecampf a fost audiat joi la IPJ Ilfov la Serviciul de Investigare a Infracțiunilor Economice după ce Anamaria Prodan depusese o plângere împotriva lui. Iar astăzi, când antrenorul a încercat să-și viziteze copilul la casa lor din Snagov, discuțiile au degenerat.

Duminică, Laurențiu își botează băiețelul pe care îl are cu Corina Caciuc. Situația a degenerat în această seară și pentru că Anamaria e „geloasă” pe evenimentul de amploare programat în weekend, la care vor participa mulți prieteni despre care Prodanca spunea că nu mai vorbesc cu antrenorul, după despărțirea lor.

În plus, Prodanca a scris mesaje denigratoare la adresa lui Reghe și le-a trimis, pe WhatsApp, tuturor celor care au fost invitați la botez.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns de urgență în țară, pentru a fi audiat în dosarul deschis ca urmare a plângerii penală făcută de Anamaria Prodan, care vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei.

Cei doi au un nou termen în procesul de divorţ, fixat pentru joi, 28 septembrie, la Tribunalul Buftea.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult