Majoratul cu manele, organizat pentru fiul unei deputate PSD, ar putea închide două importante licee. Mai mulți elevi, depistați pozitiv cu Covid-19

Majoratul cu manele, organizat pentru fiul unei deputate PSD, ar putea închide două importante licee. Mai mulți elevi, depistați pozitiv cu Covid-19
Foto: Unsplash.com/ caracter generic
Publicat: 19/02/2021, 15:07
Actualizat: 06/04/2021, 14:33

Două licee din Giurgiu- ”Ion Maiorescu” și ”Tudor Vianu” – riscă să fie închise, din cauza elevilor infectați cu coronavirus. Aceștia au participat la o petrecere organizată de deputatul PSD Elena Dinu în cinstea majoratului fiului ei. Echipele de la DSP Giurgiu efectuează anchete epidemiologice în acest caz.

Mai mulți elevi, depistați pozitiv cu Covid-19

Elevii depistați pozitiv s-au numărat printre participanții la petrecerea organizată de deputatul Elena Dinu, la un local important din Giurgiu, unde au fost prezente peste 150 de persoane, ignorându-se total regulile impuse de autorități în pandemie.

Echipele DSP Giurgiu efectuează anchete epidemiologice la cele două unități de învățământ, după ce mai mulți elevi au fost depistați cu coronavirus.

Poliția Giurgiu face cercetări la restaurantul ce a găzduit petrecerea din week-endul trecut, organizatorul riscând dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, aceasta fiind doar una din măsurile ce ar putea fi luate împotriva patronului, care ar putea, însă, să se „aleagă” chiar cu ridicarea licenței de funcționare și, implicit, închiderea locației.

VIDEO cu petrecerea cu manele poate fi vizionat AICI

Deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, ar fi organizat o petrecere cu peste 150 de invitați, respectiv majoratul fiului ei, la un local din Giurgiu, unde au curs manele pe bandă rulantă! S-a întâmplat sâmbătă seară, într-o localitate din județul Giurgiu, acolo unde a venit și Poliția și a dat….15 amenzi, în ciuda faptului că în local erau 150 de persoane! GÂNDUL.RO a cerut un punct de vedere de la Elena Dinu, însă nu a răspuns!

Deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, ar fi organizat „majoratul” fiului său cu peste 150 de invitați la complexul Bălănoaia de lângă Giurgiu.

Petrecerea de la Giurgiu nu este un caz singular. Peste 200 de tineri au petrecut de Ziua Îndrăgostiților

Tinerii petrecăreți nu respectau măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus, conform bizbrasov.ro.

„La data de 14 februarie 2021, în intervalul orar 00.30 – 05.00, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost organizată și desfășurată o acțiune, cu efective mărite la care au participat 53 de polițiști, scopul vizat fiind verificarea respectării normelor legale impuse în perioada stării de alertă pe raza municipiului Brașov.

Toate persoanele prezenta la eveniment au fost amendate de oamenii legii. De asemenea, polițiștii au confiscat suma de 7.800 de lei și au ridicat mai multe bunuri, în valoare de 10.000 de lei. Aceștia au tras un semnal de alarmă și susțin că organizarea de evenimente private de acest gen este stric interzisă pe durata pandemiei COVID.

​Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au identificat o locație pe raza municipiului Brașov în interiorul căreia au fost depistate 201 de persoane, ce participau la un eveniment privat, fără a fi respectate măsurile de protecție individuală și cele privind diminuarea impactului riscurilor, potrivit prevederilor Legii nr. 55/2020.

Polițiștii au procedat la legitimarea tuturor persoanelor, fiind identificat și organizatorul evenimentului privat, toate persoanele în cauză fiind sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

​Ca urmare a intervenției polițiștilor, evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

​Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că locația prezenta caracteristicile unui club, iar pentru a pătrunde în locație și a participa la eveniment, se solicita o taxă de intrare.

​În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că toate activitățile comerciale derulate se desfășurau în afara cadrului legal, sens în care a fost confiscată suma de 7.800 lei și s-a procedat la ridicarea mai multor bunuri, constând în băuturi alcoolice și nealcoolice, în valoarea de aproximativ 10.000 lei. Totodată, organizatorii au fost invitați la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea continuării verificărilor și stabilirii întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Braşov.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (I)
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?