Marius Pavel, consilier general PSD la Primăria Capitalei: ”Este un abuz grav. Nicușor Dan interzice, ilegal, accesul consilierilor generali în sala de ședințe”

Redactor:
Adrian Nicolae

Lupta declanșată de Nicușor Dan după ce a propus un proiect prin care Planurile Urbanistice Zonale (PUZ) din 5 sectoare ale Capitalei să fie suspendate se duce, acum, prin toate mijloacele.

Comisia pentru Urbanism și Amenajarea Teritoriului din Consiliul General al Municipiului București analizează, la această oră, acest proiect controversat care, așa cum avertizează arhitecți, economiști, oameni de afaceri, dezvoltatori imobiliari și avocați, poate arunca Bucureștiul într-un haos total, prejudiciile fiind uriașe.

”Ce dorește acum? Îmbolnăvirea tuturor consilierilor?”

Marius Pavel, consilier general PSD la Primăria Capitalei, prezent la această ședință crucială, transmite că Primarul General al Capitalei face tot posibilul pentru a avea câștig de cauză, apelând chiar și la metode ”colaterale”.

Marius Pavel a anunțat, în mediul online, pe pagina sa de socializare, că Nicușor Dan nu permite accesul consilierilor generali în sala de ședințe, cu toate că spațiul ar permite asta, în condițiile de siguranță impuse de măsurile restrictive luate din cauza pandemiei de coronavirus.

Consilierul general PSD dă de înțeles, printre rânduri, că dorința Primarului General de a vedea suspendarea PUZ-urilor aprobată îl determină pe aceasta să recurgă chiar la ”abuz”.

”Nicușor Dan interzice, ilegal, accesul consilierilor generali în sala de ședințe, deși spațiul este mult mai mare și ne impune să stăm în săli mici, înguste. Ce dorește acum? Îmbolnăvirea tuturor consilierilor?”, se întreabă Marius Pavel.

Mai mult, scrie Marius Pavel ”de la fața locului”, așa cum se spune, polițiștii au primit ordine exprese din partea lui Nicușor Dan, păzind sala de ședințe pentru ca nu cumva să pătrundă cineva.

Consilierul general PSD consideră că ne aflăm în fața unui ”abuz grav”, fiindcă Primarul General ”nu are dreptul să decidă cum se desfășoară ședințele de consiliu”.

”În tot acest timp, polițiștii păzesc, la ordinele primarului, sala de ședințe pentru a nu intra nimeni. Este un abuz grav, Nicușor Dan nu are dreptul de a decide cum se desfășoară ședințele de consiliu, sala este a consilierilor”, notează consilierul general Marius Pavel în mediul online.

Cele 5 propuneri ale Primarului General Nicușor Dan, pe ordinea de zi a ședinței de mâine a CGMB

  • Proiect de hotărâre privind suspendarea prevederilor HCGMB nr. 49/31.01.2019 de aprobare a Planul Urbanistic Zonal Sector 3;
  • Proiect de hotărâre privind suspendarea prevederilor HCGMB nr. 242/18.06.2020 de aprobare a Planul Urbanistic Zonal — PUZ coordonator Sector 5;
  • Project de hotărâre privind suspendarea prevederilor HCGMB nr. 443/26.07.2018 de aprobare a Planul Urbanistic Zonal — Zona de sud a Sectorului 4;
  • Proiect de hotărâre privind suspendarea prevederilor HCGMB nr. 339/ 2020 privind Planului Urbanistic Zonal — SECTOR 2;
  • Project de hotărâre privind suspendarea prevederilor HCGMB 68/ 2020 privind Planul Urbanistic Zonal Modificare și Actualizare PUZ COORDONATOR SECTOR 6 cu modificările ulterioare.
Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
BOMBĂ în showbiz! Pepe a sucit mințile unei colege de trust, deși e măritată! Avem...
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce...
Dani Oțil, declarație bombă despre Simona Halep într-o discuție cu Mihai Bobonete: `Ai văzut ce...
Restricţii ridicate doar pentru cei imunizați împotriva Covid. Ţara care a luat decizia controversată
Şirul erorilor de raportare a deceselor cauzate de COVID-19. Ministrul Sănătăţii iese la raport
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Un medic american a murit în India, după ce s-a infectat cu Covid-19. Era vaccinat
BOMBĂ în showbiz! Pepe a sucit mințile unei colege de trust, deși e măritată! Avem...
Ce nu TREBUIE să facă niciodată o femeie în dormitor. UCIDE întreaga plăcere din cauza...
Ioana Mihăilă, dezvăluiri despre relaţia cu Florin Cîţu. S-a întâmplat în primele două săptămâni de...
Valeriu Gheorghiță, declarație șoc după maratonul vaccinării: 'Cea mai mare temere nu este legată de...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
A fost găsită moartă în dormitorul ei! Anunţul ŞOC al momentului. Cum au găsit-o poliţiştii
Tratamentul pentru gene mai mari care poate schimba culoarea ochilor. Avertismentul medicului
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cine este primul criptomiliardar al lumii şi cum a ajuns el să deţină o avere...
Inchide