Șoferul lovit frontal de polițiști, pe ȘOSEAUA COLENTINA, după ce n-a oprit la semnalul lor: „Ei m-au căutat cu lovirea. Eu nu aveam intenţia să intru în nicio maşină”

Șoferul lovit frontal de polițiști, pe ȘOSEAUA COLENTINA, după ce n-a oprit la semnalul lor: „Ei m-au căutat cu lovirea. Eu nu aveam intenţia să intru în nicio maşină”
Mărturia tânărului care a lovit frontal maşina de poliţie: "Ei m-au căutat cu lovirea. Eu nu aveam intenţia să intru în nicio maşină"
Publicat: 13/02/2023, 19:59
Actualizat: 13/02/2023, 20:27

Tânărul care a fost urmărit de polițiști și lovit frontal de o autospecială a oamenilor legii pe șoseaua Colentina, noaptea trecută, și-a spus propria variantă. El refuzase să oprească la semnalul lor, după ce agenții au observat că mergea haotic.

Ulterior, a fost verificat cu aparatul etilotest, care a arătat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, precum și cu aparatul Drugtest, care a relevat prezența unei substanțe interzise în organism (metamfetamină).

În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală (INML) în vederea prelevării de mostre biologice.

Ulterior, Antena 3 a obţinut mărturia exclusivă a tânărului care s-a izbit frontal cu maşina poliţiei, după o urmărire de 9 km pe străzile Capitalei.

Bărbatul a recunoscut că a încercat să scape de Poliţie, pentru că băuse la volan.

„Am luat patru guri de Whisky, în timp ce conduceam, dar nu m-am drogat. Am băut exact patru guri, mai pline, aşa, să spun. Dar cum? Aşa din 10 în 10 minute, când îmi dădea ăsta (un prieten al său, aflat în dreapta-n.r.) sticla. La volan”, a spus el.

Tânărul a mai povestit cum a stat cu Poliţia pe urme 15 minute şi susține că impactul a fost provocat de poliţişti şi nu de el. Mai mult, îşi aminteşte cum, cu poliţia pe urmele sale, a trecut pe trei semafoare roşii.

„Ei m-au căutat cu lovirea. Asta vreau ca să spun. Impactul a fost 50 maşina de poliţie, 50 eu, frontal. Eram pe linia de tramvai şi în faţa mea a apărut o maşină de poliţie, a venit din stânga sau din dreapta, a venit exact pentru mine. Eu când am văzut-o, am vrut să fac stânga, să-i ocolesc, ei au făcut stânga după mine, am vrut să fac dreapta, să-i ocolesc, ei au făcut dreapta după mine şi ne-am lovit. Ei m-au căutat cu lovirea. Asta vreau ca să spun. Eu nu aveam intenţia să intru în nicio maşină, dacă era baraj în faţă eu opream, nu intram în nicio maşină de poliţie deloc. Eu am vrut doar să scap”, a spus tânărul care a lovit frontal maşina de poliţie.

De asemenea, un alt martor al accidentului a povestit pentru sursa citată – sub protecţia anonimatului – cum maşina de Poliţie era să lovească taxiul în care se afla.

„Veneam de la Bucur Obor, în taxi. N-am trecut de niciun filtru nimic şi eram prima maşină care a trecut şi imediat s-a întâmplat accidentul. Vă treziţi cu o maşină de poliţie în curbă care are girofarele aprinse dar taie benzile, de pe banda întâi încearcă să se ducă pe banda trei. Vă daţi seama, şi în curbă şi pe contrasens. Pe şofer am văzut că l-au culcat la pământ şi îi dădeau, că se vede şi unde e şi poliţistul care gesticula şi făcea în toate felurile”, a spus bărbatul.

Mai mult, spune bărbatul, după impact, poliţiştii nu s-au dus la şoferul fugar să-i acorde primul ajutor. L-ar fi lovit, în schimb, de mai multe ori.

În urma impactului dintre cele două mașini, doi polițiștii și pasagerul din mașina fugarului au ajuns la Spitalul Floreasca. Unul dintre polițiști a plecat acasă, în timp ce al doilea, rănit mai grav, a rămas internat în spital.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun în acest caz.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață