Mesajul sfâșietor al soției tânărului mort la Petromidia: „Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan”

Mesajul sfâșietor al soției tânărului mort la Petromidia: „Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan”
Mesajul sfâșietor al soției tânărului mort la Petromidia: „Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan” / Foto: Facebook / Olesea Atanasiu
Publicat: 03/07/2021, 14:28

Iulian Atanasiu, bărbatul de 32 de ani decedat în urma incendiului devastator de la rafinăria Petromidia, a lăsat în urmă o soție îndurerată, în vârstă de 33 de ani și o fetiță de doi ani.

Mesajele de condoleanțe pe Facebook nu mai contenesc să apară.

Olesea Atanasiu, văduva îndurerată, a lăsat un mesaj sfâșietor pe rețeaua socială.

„Citez «În clipa în care ne naștem, deja îi suntem datori vieții cu o moarte» (Iulian)… Voi fi acră, voi fi arogantă, voi fi mai rea decât de obicei. Vă mulțumesc pentru condoleanțe, dar dacă aș primi câte 1 leu pentru fiecare cuvânt de condoleanțe, cred că aș deveni dintr-o dată, nu știu cum să zic frumos, daaar aș deveni o văduvă foarte bogată. Cred că pot zice că trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan la 2 ani. Chiar dacă am rămas fără suflet, știu că tati, dacă ar fi lângă mine, mi-aș primi cel mai de vis șut în fund pentru a mă ridica, și mai știu că nu s-ar plictisi să facă asta iar și iar și iar”, a scris Olesea, pe Facebook, cu un amestec de durere, revoltă, furie și neputință.

Fiica unui rănit de la Petromidia cere transferul tatălui în străinătate: „Cu siguranță va avea parte de un tratament mai bun”

La rândul ei, Elena Cristina Dănilă, fiica unuia dintre răniții în urma exploziei de la Petromidia, de vineri, solicită transferul tratălui său în străinătate.

„Am vorbit cu cei de la Ministerul Sănătății și mi-au spus că trebuie să vorbesc cu doctorii, să vedem dacă îndeplinește condițiile pentru a fi transferat. El are și probleme la plămâni. Autoritățile trebuie să accepte că nu sunt condițiile necesare. Cu siguranță va avea parte de un tratament mai bun”, spune Elena Cristina Dănilă.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult