UPDATE | Mii de articole contrafăcute au fost confiscate de la „Dragonul Roșu”. Ce au descoperit polițiștii în timpul perchezițiilor (VIDEO)

Publicat: 28/01/2022, 21:45
Actualizat: 28/01/2022, 21:50

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a pus în aplicare – vineri – două mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, într-o cauză în care se efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de punere in circulație de bunuri contrafăcute, a anunțat Poliția Capitalei.

UPDATE – În urma perchezițiilor efectuate de către Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, au fost identificate și ridicate peste 56.000 de articole de îmbrăcăminte, aproape 5.000 de perechi de încălțăminte, peste 4.000 de parfumuri și 800 de ceasuri, toate susceptibil a fi contrafăcute.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de bunuri contrafăcute.

Știrea inițială:

Mandatele de perchezitie cuprind două mari complexuri comerciale, incluse în perimetrul „Dragonul Roșu”, din periferia Bucureștiului.

Potrivit Poliției Capitalei, în baza probatoriului administrat până în prezent au fost identificate zeci de standuri, care ar oferi spre vânzare bunuri contrafăcute: articole de îmbrăcăminte, articole de pielărie sau parfumuri.

Până la acest moment au fost ridicate câteva mii de articole susceptibile a fi contrafăcute, respectiv peste o mie de saci.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Jandarmeriei Române și a Jandarmeriei București.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina Prundea a debutat în presa regională, la „Evenimentul Zilei de Transilvania”, la finalul anului citeste mai mult