Mircea Geoană, despre reuniunea NATO care începe la București: „România este, zilele acestea, centrul diplomației euro-atlantice”

Mircea Geoană, despre reuniunea NATO care începe la București: „România este, zilele acestea, centrul diplomației euro-atlantice”
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg (S), și Mircea Geoană (FOTO - facebook.com/mircea.geoana)
Publicat: 28/11/2022, 20:57
Actualizat: 28/11/2022, 21:01

Mircea Geoană, adjunctul secretarului general al NATO și fost ministru de Externe, a transmis un mesaj luni, prin intermediul Facebook, despre reuniunea NATO care începe marți, 29 noiembrie, la București.

„Mă bucur de fiecare dată când revin acasă, iar acum cu atât mai mult, fiind în calitate oficială, alături de Jens Stoltenberg, Secretarul General al NATO. România este, zilele acestea, centrul diplomației euro-atlantice. Reuniunea miniștrilor de Externe din statele NATO, care începe mâine, are o relevanță strategică ridicată -discuțiile de zilele acestea, de la București, sunt extrem de relevante în pregătirea următorului Summit”, a scris Mircea Geoană.

De asemenea, el a mai precizat că reuniunea NATO din România va fi un pas crucial în consolidarea suportului de durată pe care aliații îl vor acorda Ucrainei, dar și pentru abordarea securității dintr-o perspectivă mult mai largă, care întărește întreaga societate.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase