Miss Europe 2018 acuzată că a încercat să-l otrăvească pe unul dintre cei mai bogați oameni din România. Tânăra i-ar fi pus mercur în mâncare

Publicat: 07/09/2021, 17:55

Miss Supranational Europe 2018 este cercetată de procurorii timișoreni pentru tentativă de omor calificat după ce l-ar fi otrăvit cu mercur pe multimilionarul Adrian Petru Luca. Pe lângă presupusa tentativă de omor, Andreea Coman, fosta amantă a omului de afaceri, se judecă în alte aproximativ 20 de dosare, în care Adrian Luca o acuză de faptul că l-ar fi sedus și l-ar fi determinat să-i cumpere un apartament și o mașină de lux. Pe lângă acestea, bărbatul i-ar fi donat tinerei sume de bani în valoare totală de două milioane de euro și ar fi dus-o în vacanțe exotice foarte costisitoare.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș fac cercetări într-un dosar în care Adrian Petru Luca a reclamat faptul că ar fi fost otrăvit. Acesta ar fi explicat că, undeva la începutul lunii septembrie a anului 2020, ar fi început să se simtă foarte rău, motiv pentru care și-ar fi făcut un set de analize la o clinică privată.

Specialiștii ar fi descoperit în sângele său o cantitate de mercur, motiv pentru care a avut nevoie de tratament medical de urgență, în condițiile în care metalul toxic i-ar fi afectat auzul, văzul, dar și sistemul nervos. Anchetatorii ar fi deschis un dosar penal pentru tentativă de omor calificat, iar în capul listei de suspecți s-ar afla chiar Adreea Coman, în condițiile în care Adrian Petru Luca a deschis în instanță, pe numele acesteia, aproximetiv 20 de dosare.

Acesta o acuză pe femeie, în principal, de înșelăciune, șantaj și îmbogățire fără justă cauză, după ce aceasta l-ar fi sedus și l-ar făcut să creadă că îl iubește. Cu toate că este căsătorit, Adrian Luca i-ar fi donat amantei sale sume de ordinul sutelor de mii de euro. În plus, i-ar fi cumpărat inclusiv un autoturism de teren dar și un apartament de lux în Capitală.

Potrivit presei arădene, Adrian Petru Luca a cunoscut-o pe Andreea Coman în 2018, adică același an în care femeia a câștigat concursul de frumusețe Miss Supranational Europe. Cei doi ar fi avut o relație până când omul de afaceri i-ar fi cumpărat un apartament în valoare de aproximativ 800.000 de euro și i-ar fi donat alți 300.000 de euro, bani necesari achiziționării de mobilă. Ulterior, femeia ar fi decis să pună punct relației, iar multimilionarul a reacționat și a declanșat o adevărată avalanșă de procese.

Multimilionarul s-a căsătorit la Monte Carlo

Adrian Petru Luca este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta a câștigat sume mari după ce a cumpărat terenuri exact acolo unde, la scurt timp, s-a construit centura Aradului și unde este proiectată autostrada de Vest. Astfel, în 2009, Luca a câștigat noua milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului.

În 2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit autostrada Vestului, Timisoara-Arad. În prima fază, pentru ultimele tranzacții, Luca ar fi avut de încasat aproape două milioane de euro, însă a contestat suma pe motiv că este prea mică și a solicitat 40 de milioane de euro, despagubiri de la statul român, atât pentru terenurile pe care s-a construit centura Aradului, cât și pentru cele pe care este acum autostrada.

Adrian Petru Luca s-a însurat în anul 2009 cu Ana. Multimilionarul a ales să organizeze nunta într-un hotel de lux din Monte Carlo, alături de 100 de invitați. Nuntaștii au fost aduși cu un avion închiriat de Luca special pentru acest eveniment, pentru care a platit 50.000 de euro. Petrecerea a avut loc la hotelul Monte Carlo Bay, unde prețul unei camere pornește de la 600 de euro, dar poate ajunge până la 3.000 de euro.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu