Moarte cumplită pentru un fost viceprimar PSD. A fost ucis de o combină agricolă

Moarte cumplită pentru un fost viceprimar PSD. A fost ucis de o combină agricolă
Publicat: 13/07/2022, 17:19
Actualizat: 13/07/2022, 17:31

Fostul viceprimar al localității Drăgănești, județul Bihor, a fost găsit decedat lângă un utilaj agricol. Medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbatul de 52 de ani, dar a fost în zadar. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a afla cu exactitate cauza decesului.

Fostul viceprimar al comunei Drăgănești, Florin Sala, a fost găsit marți, 12 iulie, pe câmp, de către un localnic.

Zăcea fără suflare lângă un utilaj agricol. Bărbatul a sunat la 112 și a cerut ajutor, iar un echipaj de medici a venit la fața locului să-i acorde primul ajutor. Din păcate, doctorii nu au reușit să-l resuciteze. Polițiștii fac acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

“Polițiștii Secței Nr 2 de Poliție Rurală Beiuș efectuează cercetări sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș  pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a declarat comisar-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor.

Florin Sala avea 52 de ani

De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Localnicul care l-a găsit le-a spus anchetatorilor că viceprimarul se afla pe câmp și strângea recolta cu ajutorul unei combine agricole.

Potrivit martorilor, Florin Sala ar fi căzut de pe combină și ar fi fost strivit de utilajul agricol.

Florin Sala avea 52 de ani și a fost viceprimar al comunei în mandatul 2016 – 2020. În prezent, el era consilier local ales pe listele Partidului Social Democrat.

Georgiana Stănescu
Georgiana Stănescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova. În perioada 2005-2008 a fost corespondent Prima TV în judetele Dolj și Olt, iar din anul 2008 a fost corespondent al postului Realitatea TV. În anul citeste mai mult