Netflix România | Cele mai tari seriale și filme care apar în vara lui 2022

Netflix România | Cele mai tari seriale și filme care apar în vara lui 2022
Sursa FOTO - Pixabay
Publicat: 17/06/2022, 21:30
Actualizat: 17/06/2022, 21:31

Serviciile de streaming sunt la mare căutare, odată cu venirea vacanței și a concediilor. Și chiar dacă, recent, au apărut noi nume pe piață, fanii Netflix abia așteaptă oferta de filme și seriale din această vară.

În acest sens, la finalul lunii aprilie, platforma a publicat pe contul său oficial de Twitter o listă de filme pentru vara lui 2022. Unul dintre filme s-a lansat chiar astăzi!

Este vorba de SPIDERHEAD, iar acțiunea are în prim-plan doi deținuți (Miles Teller și Jurnee Mollett), care formează o conexiune în timp ce se confruntă cu trecutul lor într-un penitenciar de ultimă generație condus de un vizionar strălucit (Chris Hemsworth). El experimentează pe subiecții săi droguri care modifică modul de gândire.

Alte filme care apar în perioada următoare:

CIVIL (19 iunie)

Filmul urmărește viața unui avocat pentru drepturi civile, neconformist (Ben Crump), în timp ce provoacă America să se împace cu ceea ce datorează clienților săi, inclusiv familiile lui George Floyd și Breonna Taylor.

LOVE & GELATO (22 iunie)

O studentă la medicină (Susanna R. Skaggs) petrece o vacanță de vară de vis la Roma, făcând o promisiune mamei sale bolnave, folosind ca ghid vechiul jurnal al femeii. Ea se îndrăgostește de farmecul orașului și de locuitorii acestuia, dar mai ales de înghețată.

HELLO, GOODBYE, AND EVERYTHING IN BETWEEN (6 iulie)

Clare (Talia Ryder) și Aidan (Jordan Fisher) pun la cale o ultimă întâlnire, după ce și-au promis că se despart înainte de facultate. Dar, în timp ce își retrăiesc povestea lor de dragoste, cei doi se întreabă dacă să rămână împreună sau să își ia la adio pentru totdeauna.

THE SEA BEAST (8 iulie)

Un celebru vânător de monștri (Karl Urban) și un tânăr (Zaris Angel Hator) pornesc într-o călătorie epică în ape neexplorate încă, pentru a intra în istorie, într-o epocă în care fiarele terifiante străbat mările.

DANGEROUS LIAISONS (8 iulie)

Inocenta Celene se îndrăgostește de popularul surfer Tristan (Simon Rérolle) în noua ei școală, dar nici măcar nu bănuiește că, de fapt, este obiectul unui pariu între Tristan și regina Instagram Vanessa (Ella Pellegrini).

PERSUASION (15 iulie)

Acest film este o adaptare după romanul Jane Austen, în care Dakota Johnson joacă rolul unei femei care trebuie să aleagă între un viitor alături de un moștenitor bogat (Henry Golding) sau o a doua șansă cu căpitanul atrăgător la care renunțase cu ceva timp în urmă (Cosmo Jarvis).

THE GRAY MAN (22 iulie)

Un agent CIA enigmatic (Ryan Gosling) descoperă accidental secrete întunecate ale agenției și, astfel, declanșează o vânătoare de oameni la nivel mondial de către asasini internaționali, când un fost coleg, psihopat (Chris Evans), pune o recompensă pe capul lui.

PURPLE HEARTS (29 iulie)

O cântăreață și compozitoare (Sofia Carson) și un marinar cu un trecut zbuciumat (Nicholas Galitzine) intră într-o căsnicie de conveniență, dar se îndrăgostesc împotriva oricăror șanse. Filmul conține melodii originale scrise și produse de Sofia Carson.

RISE OF THE TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: THE MOVIE (5 august)

Leo, Raph, Donnie și Mikey se confruntă cu cea mai mare provocare, atunci când un străin misterios sosește din viitor și Țestoasele Ninja trebuie să lupte pentru a salva lumea de o specie extraterestră terifiantă…

13: THE MUSICAL (12 august)

Evan se mută din New York într-un orășel mic din Indiana, unde se luptă cu divorțul părinților săi și navighează în cercurile sociale complicate ale unei noi școli. Și toate acestea… în timp ce se pregătește pentru bar mitzvah.

DAY SHIFT (12 august)

Jamie foxx joacă rolul unui tată muncitor, dar jobul său banal de curățare a piscinei este, de fapt, un front pentru adevărata sa sursă de venit: vânarea și uciderea vampirilor. În film mai apar Dave Franco și Snoop Dogg.

ME TIME (26 august)

Un tată fără loc de muncă (Kevin Hart) se regăsește pe sine pentru prima dată în mulți ani, în timp ce soția sa (Regina Hall) și copiii sunt plecați. El reia legătura cu fostul său prieten foarte bun (Mark Wahlberg) pentru un weekend sălbatic care aproape îi dă viața peste cap.

Filme care nu au încă o dată oficială de lansare, dar sunt programate să apară în vara lui 2022

BEAUTY

O tânără de culoare talentată (Gracie Marie Bradley) se luptă să-și mențină vocea și identitatea după ce i-a fost oferit un contract de înregistrare profitabil.

CARTER

Agentul Carter (Joo Won) își dă seama că și-a pierdut memoria, iar ceva a fost introdus în capul lui. Ascultând vocea unei femei de pe dispozitivul încorporat, Carter trebuie să-i urmeze comenzile în timp ce este urmărit, printre alții, de CIA.

FENCED IN

După ce s-a prăbușit din cauza stresului, Walter (Leandro Hassum) abandonează viața urbană și caută liniștea într-un orășel înconjurat de natură. Planurile sale de relaxare sunt puse la grea încercare de un vecin care conduce o școală de samba.

FOR JOJO

Cele mai bune prietene Paula (Caro Cult) și Jojo (Nina Gummich) se bucură de viața de femei singure în Berlin. Când Jojo se îndrăgostește de un bărbat din fostul lor oraș natal, Paula face totul pentru a-și proteja prietena de cea mai mare greșeală a vieții ei: căsătoria.

I CAME BY

Un tânăr artist graffiti rebel (George MacKay) vizează casele elitei bogate din Londra. Când descoperă un secret întunecat despre un judecător prestigios (Hugh Bon), acesta îl conduce într-o călătorie șocantă, punându-și în pericol pe sine și pe cei mai apropiați.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult