Nicolae Ciucă: ”Mi-e teamă de un singur lucru: să nu mor neîmpărtășit”

Nicolae Ciucă: ”Mi-e teamă de un singur lucru: să nu mor neîmpărtășit”
Premierul Nicolae Ciucă
Publicat: 02/12/2022, 09:58
Actualizat: 02/12/2022, 10:01

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seara, într-un interviu difuzat de România TV, că îi este teamă doar de un singur lucru: să nu moară neîmpărtășit. Contextul în care premierul a vorbit despre temerea lui despre împărtășanie este cel în care a fost fost întrebat despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale și dacă se teme de un posibil contracandidat.

”Mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopa: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă“, a spus premierul.

Nicolae Ciucă a mai declarta că se consideră o persoană credincioasă, însă ”credința nu se împărătșește, credința se trăiește, se arată prin ce facem și dacă facem bine atunci înseamnă să avem credință”.

Nicolae Ciucă: ”În acest moment, există o singură posibilitate: să ne îngrijim de guvernare

”Adevărul e lucrul cel mai ușor de făcut și de spus. De multe ori îmi spun și colegii că sunt foarte franc și niciodată nu încerc să îmbrac în ceva ceea ce gândesc. Nu e o slăbiciune”, a mai declarat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă a ezitat să răspundă la întrebarea privind o eventuală decizie de candidatură la prezidențiale. Premierul a explicat însă că prioritățile sunt altele, mai precis guvernarea. ”În acest moment, există o singură posibilitate: să ne îngrijim de guvernare”, a replicat liderul PNL.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase