O cafea de 5.700 de dolari. Cum a fost posibil ca o femeie să achite suma fabuloasă

O cafea de 5.700 de dolari. Cum a fost posibil ca o femeie să achite suma fabuloasă
O cafea de 5.700 de dolari. Cum a fost posibil ca o femeie să achite suma fabuloasă
Publicat: 23/03/2021, 11:15

O femeie din SUA a plătit pentru o cafea cât pentru o excursie la Paris! Aceasta a dat nu mai puțin de 5.700 de dolari (fix 23.384,82 lei) pentru băutura respectivă!

Un angajat a comis greșeala de mii de dolari și, deocamdată, clienta nu și-a recuperat banii, scrie știrileprotv.ro.

De trei luni, doamna din Colorado încearcă să își recupereze banii, 5.700 de dolari, cât a plătit pentru o cafea.

Greșeala ar fi trebuit reparată rapid de bancă și de localul de unde femeia a cumpărat cafeaua.

Cea mai scumpă cafea…din istorie

A fost taxată cu 5.700 de dolari pentru o cafea de 5,70 dolari: cel mai scump latte cu scorțișoară din istorie!

Un latte cât o excursie la Paris, spune Lisa Angello, cea păgubită.

„Cadoul nedorit” a fost primit de Crăciun. Cei de la cafenea au recunoscut eroare și spun că i-au returnat banii, dar banca susține că nu a primit suma respectivă.

Lisa, prinsă la mijloc în povestea cu banca

Lisa Angello se simte „prinsă la mijloc” în această poveste revoltătoare. Ea spune că nu o ascultă nimeni și vrea dreptate!

Banca încearcă, în prezent, să rezolve situația, dar femeia ar putea apela, în cele din urmă, la autorități, dacă nu primește banii.

„Suntem foarte serioși în privința reclamațiilor venite de la clienți și dorim să rezolvăm toate situațiile nedorite. Dacă este nevoie, vom furniza documente fiscale către instituțiile financiare, pentru a duce la rezolvarea problemelor. Din cauza clauzelor de confidențialitate, nu putem comenta cazurile în mod specific”, au declarat cei de la Gaylord Rockies, cafeneaua unde femeia a plătit aproape 6.000 de dolari pentru o… cafea.

Femeia spune că, la un moment dat, a primit banii „temporar” în cont, dar apoi s-au retras. Ea a plătit totuși niște facturi, dar acum speră ca situația să se rezolve definitiv. „Nu contează cine este vinovat, vreau să mi se facă dreptate”, a declarat femeia păgubită.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase