REVENIRE. Un lanț de cafenele din România a anunțat că redeschide toate locațiile

REVENIRE. Un lanț de cafenele din România a anunțat că redeschide toate locațiile
Publicat: 16/04/2020, 14:57

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, redeschide toate locaţiile pe 5 mai, în regim de „to go” şi „drive”, atât în București cât și în ţară. 

„Am aşteptat mult acest moment şi ne bucurăm să anunţăm că redeschidem cafenelele 5 to go într-o zi de 5, cifră de rezonanţă pentru noi, şi am convingerea că vom reuşi să ducem vânzările la 50% din normal, în prima săptămână”, a spune Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Utilizarea dezinfectantului pentru mâini în toate locaţiile 5 to go ori de câte ori e necesar, decizia de a servi produsele exclusiv în pahare „to go”, oferirea capacelor şi a paletinelor doar de către barista şi încurajarea clienţilor de a plăti electronic sunt măsurile luate de 5 to go înainte de criză.

La acestea se adaugă noi măsuri, atât pentru siguranţa clienţilor, cât şi a angajaţilor.  Reorganizarea spaţiului şi a timpului petrecut în locaţii e una dintre ele: pentru locaţiile prevăzute cu spaţii de stat s-a luat decizia de a se renunţa la ele iar în funcţie de dimensiunea locaţiilor, se au în vedere următoarele măsuri cu privire la acces: în spaţiile de până în 20 metri pătraţi se va intra pe rând, unul câte unul, iar în locaţiile de 20-40 metri pătraţi, vor avea acces maximum doi clienţi, cu distanţa de siguranţă de 1,5 metri între ei.

Şi pentru angajaţi se impun noi măsuri, extra celor de dinainte de închidere –  purtarea obligatorie a măştii de protecţie şi a mănuşilor.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase