O fată de 16 ani, din București, s-a aruncat de la etajul 4 după o ceartă cu iubitul ei. Victima e în stare gravă

O fată de 16 ani, din București, s-a aruncat de la etajul 4 după o ceartă cu iubitul ei. Victima e în stare gravă
FOTO - caracter ilustrativ: smurd.ro
Publicat: 05/08/2022, 12:54
Actualizat: 05/08/2022, 14:34

O tânără în vârstă de 16 ani, din București, s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu iubitul ei. Fata suferea de depresie, iar acum se află la Spitalul de Uregențe Elias, în comă.

Tragedia s-a produs joi seară, în București, în Sectorul 1.  Adolescenta de doar 16 ani a decis să-și pună capăt zilelor din cauza certurilor pe care le avea cu iubitul ei. Fata a așteptat ca familia sa să adoarmă, apoi a deschis fereastra și s-a aruncat fără ezitare de la etajul 4.

Surse apropiate anchetei susțin că fata a așteptat să se facă liniște, după care a deschis geamul și a sărit în gol. Bunica s-a trezit în urma urletului nepoatei, care dormea în aceeași cameră cu victima. Rudele au coborât într-un suflet în fața blocului, unde au găsit-o pe adolescentă inconștientă, pe asfalt.

Aceștia au sunat de urgență la 112. În timp ce familia se afla în fața blocului îngrozită, alături de trupul nemișcat al tinerei, o ambulanță SABIF care era în trecere, a preluat-o de urgență pe victimă și a trasportat-o la Spitalul de Urgențe Elias, unde a fost băgată direct în sala în operație.

Suferea de depresie

Vestea a fost una cutremurătoare pentru apropiații copilei. Doctorii i-au anunțat pe membrii familiei că pacienta este în comă.

O cunoștință apropiată a victimei, a declarat pentru Gândul, că fata suferea de depresie, motiv pentru care aceasta a mai fost internată în spital, unde a primit un tratament medicamentos pentru boala psihică de care suferea.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și încearcă să afle condițiile în care s-a produs incidentul.