O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Bârlad

O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Bârlad
O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Bârlad
Publicat: 17/03/2021, 09:47
Actualizat: 17/03/2021, 09:48

O femeie de 30 de ani a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Bârlad. În ciuda încercărilor medicilor de a o salva, tânără a pierdut lupta cu viața.

Oamenii care locuiesc în acele blocuri au fost alertați de un zgomot puternic și au sunat la 112 anunțând că o femeie s-a aruncat de pe un bloc cu opt etaje.

Marius Stanciu, ISU Vaslui: „Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două echipaje pentru degajarea unei persoane căzută de la înălțimea de aproximativ 22 de metri.”

Angelica Gramaticu, Spitalul de Urgență Bârlad: „Pacienta a fost preluată de CPU Bârlad în stare generală foarte gravă, fără puls. S-au continuat manevrele de resuscitare, însă fară succes.”

„Părinții au găsit un mesaj de adio în telefon și au alertat la 112, însă colegii noștri erau deja la intervenție în momentul efectuării apelului”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Polițiștii au descoperit că tânăra suferea de depresie.

Actrița Loredana Alexandrescu a murit la 53 de ani. „S-a lăsat azi, definitiv, cortina”

Doliu în lumea teatrului! Actrița Loredana Alexandrescu a murit la 53 de ani. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

Înainte să facă parte din Trupa Marionete din Arad, actrița Loredana Alexandrescu a interpretat sute de roluri pentru teatrele din Giurgiu, Reșița și Ploiești, scrie bzi.ro.

Loredana Alexandrescu, născută la 16 februarie 1953, la Reșița a urmat cursurile Secției de Artă teatrală și cinematografică a Universității Ecologice din Capitală.

Echipa Trupei de Marionete din Arad a deplâns dispariția colegei de scenă.

„A iubit lumea așa cum e ea: cu bune și rele”

,,S-a lăsat azi, definitiv, cortina peste viața unui om bun, generos, cu suflet cald și plin de compasiune. A unui om care a iubit teatrul și copiii. A iubit lumea așa cum e ea: cu bune și rele. Rămas bun, Loredana Alexandrescu! Nu te vom uita niciodată! La fel cum nu vom uita zecile de povești cărora le-ai dat viață în aproape trei decenii de teatru.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase