O femeie din Constanța a fost tăiată pe față de fostul soț chiar în sala de judecată. Bărbatul a fost arestat

O femeie din Constanța a fost tăiată pe față de fostul soț chiar în sala de judecată. Bărbatul a fost arestat
sursa foto: Youtube/ziuadeconstana/Captura foto
Publicat: 23/06/2022, 18:41

Incident violent în timpul unui proces la Judecătoria Constanța. O femeie a fost tăiată pe față cu un cutter de fostul soț chiar în sala de judecată. Bărbatul a fost imobilizat de jandarmi, iar femeia a fost transportată la spital.

Atacul asupra femeii cu care fostul soț era în proces în vederea obținerii custodiei copilului a avut loc în Sala de judecată 1 din cadrul Judecătoriei Constanța.

Bărbatul a scos din buzunar un cutter și s-a repezit asupra victimei, de față cu avocata acesteia. Femeia a fost tăiată pe obrazul drept și ureche. Se pare că se duce și către gât.

Un ordin de protecție fusese emis la data de  9.06.2022.

Actualul prieten al acesteia spune: „avea ordin de protecție să nu se apropie de ea mai mult de 50 de metri. De două luni de zile ne amenință că ne taie, că ne omoară. Pur și simplu a intrat peste ea, a avut instanța și s-a apropiat de ea și a tăiat-o cu o lamă de cutter.”

Agresorul a fost imobilizat rapid de către jandarmii aflați în dispozitivul de protecție și au chemat și o salvare, spune medicul Claudia Tatarici.

Preotul militar Laurențiu Oprea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precizează că jandarmii prezenți la locul incidentului au imobilizat agresorul, solicitând ulterior ajutorul unui echipaj medical de prim ajutor.

„Astăzi, 23 iunie, în cadrul unei ședințe de judecată publică, de la Judecătoria Constanța, un bărbat a atacat o femeie, rănind-o pe aceasta cu o lamă tip cuter în zona feței. În urma acestui incident, jandarmii aflați la fața locului au intervenit, imobilizându-l și încătușându-l pe respectivul agresor. Au solicitat prezența unui echipaj medical de urgență pentru acordarea îngrijirilor medicale părții vătămate”, a declarat Laurențiu Oprea.

„A fost o solicitare prin serviciul 112 pentru o pacientă care prezenta o plagă la nivelul feței, pacienta conștientă, stabilă. A fost transportată la Spitalul Județean.”

Agresorul, un bărbat de 44 de ani, a fost încătușat și dus la poliție pentru audieri. El a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune, încălcarea ordinului de protecție și a regulilor din instanță.